نرخ تورم در استان کرمانشاه در 30 ماه گذشته بیش از میانگین کشوری بوده است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: نرخ تورم در استان کرمانشاه در 30 ماه گذشته بیش از میانگین کشوری است و اکنون در جایگاه دهم قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، هدایت حاتمی در نشست خبری که عصر امروز در استانداری برگزار شد با اشاره به نرخ تورم به عنوان یکی از دغدغههای مسئولان استان اظهار داشت: نرخ تورم استان کرمانشاه در 30 ماه گذشته از میانگین کشوری بالاتر رفته و از خرداد تا مرداد ماه نیز رتبه اول کشور را داشته است.
حاتمی با بیان اینکه نرخ تورم کشور در بهمن ماه 23.5 و در استان 24.5 درصد است افزود: نرخ تورم در استان کرمانشاه در ردهبندی استانهای کشور در 6 ماه اخیر 10 رده ارتقا یافته است و فاصله از میانگین کشور به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به تمرکز برای اصلاح شبکه توزیع میوه و ترهبار در سال آینده گفت: تورم نیمه و ترهبار در استان کرمانشاه هنوز رتبه اول کشور را دارد؛ بنابراین شبکههای توزیع در استان به شدت نیازمند اصلاح هستند.
وی با بیان اینکه بیش از 200 نقطه در سطح استان کرمانشاه برای توزیع 1600 تن میوه شب عید در نظر گرفته شده است بیان کرد: برای توزیع مرغ و گوشت تمرکز روی اقشار آسیبپذیر است و برنج و شکر نیز در حال توزیع هستند.
حاتمی با اشاره به اینکه اکنون قاچاق دام از طریق مرزهای استان کرمانشاه انجام نمیشود گفت: با توجه به تصمیمات گرفته شده اکنون جابهجایی دام در سطح استان تنها با مجوز و مشخص بودن مبدأ و مقصد انجام میشود.
پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات روستایی در استان کرمانشاه
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون 500 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار واحدهای متقاضی در روستاها و مناطق زلزلهزده قرار گرفته است بیان کرد: تاکنون 17 هزار فقره تسهیلات اشتغال روستایی در سطح استان پرداخت شده که 14 هزار و 600 مورد مربوط به زلزلهزدگان است.
حاتمی با اشاره به اینکه اکنون 290 طرح بیش از یک میلیارد تومان و 90 طرح بیش از پنج میلیارد تومان آماده دریافت تسهیلات هستند گفت: استان کرمانشاه از نظر اشتغالزایی ایجاد شده بعد از اعطای تسهیلات روستایی بعد از استان تهران در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه 55 درصد از مصوبات ستاد تسهیل استان محقق شده و 30 درصد نیز در حال اقدام است عنوان کرد: وضعیت بانکها در زمینه تحقق مصوبات ستاد تسهیل از دستگاههای اجرایی مناسبتر است و بانکها در این زمینه فعالتر هستند.
حاتمی با بیان اینکه مجموع صادرات ایران به عراق برابر صادرات 28 کشور به این کشور است گفت: منطقه ویژه قصرشیرین در عین خاص بودن پیشرفتی نداشته است و امید داریم در سال آینده صنایع قابل توجهی در آن منطقه مستقر شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه سهم صنعت در استان کرمانشاه تنها 21 درصد و کمتر از میانگین کشوری است بیان کرد: امسال 139 واحد صنعتی در آستانه ورشکستگی و راکد فعال شدند و از طرفی هیچ یک از دستگاههای خدماترسان مجوز قطع خدمات به واحدهای صنعتی را ندارند.
وی با اشاره به اینکه موفقیت در بازار خارجی مستلزم زیرساخت مناسب، تولید صادراتی و تبلیغ و رفتار صحیح صادراتی است عنوان کرد: امسال 2.6 میلیارد دلار صادرات از استان انجام شد که از نظر ارزشی 46 درصد و از نظر وزنی 32 درصد افزایش یافته است.
انتهای پیام/ح