محموله بزرگ کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری کشف شد
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 07 مهر 1399 - 09:05
شهرکرد- فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از کشف محموله بزرگ کالای قاچاق در چهارمحال و بختیاری به ارزش 12 میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر امان اللهی اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر انتقال یک محموله قاچاق از محور خوزستان به لردگان، موضوع در دستور کار مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از اخذ مجوز قضائی، طی عملیات ایست و بازرسی در محور خوزستان - لردگان به یک دستگاه تانکر مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی ادامه داد: در بازرسی از این تانکر ،۴ هزار و ۷۷۰ ثوب البسه، ۱۲۰ طاقه پارچه، ۲۰ کارتن ظروف چینی، انواع مواد خوراکی و بهداشتی، یک دستگاه پروژکتور حرفهای، انواع بوگیر و متعلقات صندلی همگی فاقد مدارک گمرکی به ارزش ۱۲ میلیارد ریال که به طرز ماهرانهای جاساز شده بود، کشف و راننده تانکر دستگیر شد.