خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موافقت ذوب‌آهن با جدایی هادی محمدی/ اکبر صادقی، باقری و الجبوری در تیررس تیم اصفهانی

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 06 مهر 1399 - 16:12
باشگاه ذوب‌آهن اصفهان همچنان درصدد جذب چند بازیکن جدید برای فصل آینده است.
باشگاه،مسئولان،الجبوري،جدايي،محمدي،بازيكن

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، باشگاه ذوب‌آهن تا به امروز با بازیکنانی مثل شهاب گردان، عبدالله حسینی، محمد قریشی، میلاد جهانی و مهرداد قنبری قرارداد امضا کرده است، ولی چند بازیکن دیگر هم در تیررس رحمان رضایی و مسئولان این باشگاه قرار گرفته‌اند.
یکی از بازیکنان موردنظر ذوب‌آهن اکبر صادقی هافبک شهر خودروست و گفته می‌شود حتی توافقات ابتدایی با این بازیکن حاصل شده است.
روح‌الله باقری مهاجم فصل گذشته نساجی هم مدنظر این باشگاه اصفهانی قرار دارد، این در حالی است که نام احمد الجبوری هم در بین گزینه‌های ذوب‌آهن دیده می‌شود، هر چند که الجبوری چند هفته پیش با شهر خودرو توافق کرده بود.
تیم فوتبال ذوب‌آهن در حالی تمریناش را در اصفهان دنبال می‌کند که حمید بوحمدان و هادی محمدی خواهان جدایی از این تیم هستند.
مسئولان باشگاه با جدایی محمدی موافقت کرده‌اند، ولی بوحمدان که چند پیشنهاد خوب دارد، موفق به گرفتن رضایت‌نامه از مسئولان ذوب‌آهن نشده است.
انتهای پیام/