پرونده مسکن مهر استان اردبیل بسته شد/ آغاز عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: طی شهریورماه سالجاری، پرونده مسکن مهر استان اردبیل با تکمیل و تحویل بیش از ۴۱ هزار واحد به متقاضیان بسته شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: طی شهریورماه سالجاری، پرونده مسکن مهر استان اردبیل با تکمیل و تحویل بیش از ۴۱ هزار واحد به متقاضیان بسته شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، محبوب حیدری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر مسکن مهر باقیماندهای در استان اردبیل وجود ندارد و طی شهریورماه سالجاری، پرونده مسکن مهر استان اردبیل با تکمیل و تحویل ۴۱ هزار و ۳۷۸ واحد به متقاضیان بسته شد.
وی افزود: طرح اقدام ملی مسکن در استان اردبیل از سال ۹۸ آغاز شده که در این طرح ۱۳ هزار و ۱۸۹ نفر ثبتنام کردند که از این تعداد ۹ هزار و ۳۹۲ نفر واجد شرایط طرح بودند.
آغاز عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: تعداد متقاضیانی که در طرح اقدام ملی مسکن استان اردبیل تأیید نهایی شدند ۲ هزار و ۷۰۰ نفر بود که از این تعداد یک هزار و ۳۳۰ نفر وجه اولیه مورد نیاز را واریز کردهاند.
حیدری بیان کرد: عملیات اجرایی ۵۴۰ واحد از این طرح توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) آغاز شده و احداث یک هزار و ۲۵۰ واحد نیز بهزودی آغاز خواهد شد.
وی گفت: عملیات اجرایی حدود ۹۶۰ واحد از طرح اقدام ملی مسکن در شهرستانهای استان اردبیل با جمعیت زیر ۱۰۰ هزار نفر آغاز شده است.