تکمیل ۸۰ درصدی سازه مصلای شهر فومن/ ظرفیت خیران بهره گیری شود
فومن- امام جمعه فومن با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی سازه مصلای این شهر، گفت: باید از مشارکت خیران و مردم برای تکمیل این پروژه بهره مند شویم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد امین نقدی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: هشت سال دفاع مقدس الهام بخش نسلهای آیندهای بود که ملت ایران در آن دوران مقابل جنایتکاران ایستادند و از آب، خاک، ناموس نظام دفاع کردند.
امام جمعه فومن با بیان اینکه، یکی از بزرگترین رویدادها و تحولات معاصر کشورمان جنگ تحمیلی هشت ساله است، تصریح کرد: باید نسل جوان در این خصوص تحقیقات بیشتری انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه ٨٠ درصد از اصل سازه مصلای این شهرستان تکمیل شده است، خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که هیئت امنایی از معتمدین این شهرستان برای تکمیل مصلا تشکیل دهیم.
حجت الاسلام نقدی با تاکید بر اینکه با توجه به شرایط اقتصادی کشور و وجود فشار و تحریم دولت نمیتواند در زمینه تکمیل مصلا بودجه و اعتباری اختصاص، ادامه داد: در تکمیل مصلا باید از مشارکت مردمی بهره مند شویم.
امام جمعه فومن با بیان اینکه، سیستم صوتی، گرمایش و سرمایش مصلای، مفروش کردن، نما و محوطه این مکان از کارهایی است که باید برای تکمیل مصلا انجام شود، افزود: مشارکت مردم و خیران در زمینه تکمیل این پروژه حائز اهمیت است.