خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت نبودن مراکز درمانی اعتیاد برای توزیع واکسن آنفلوانزا/ ۲۰۰ هزار واکسن برای معتادان نیاز است

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 06 مهر 1399 - 14:00
رضوان مدنی گفت:طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت توزیع واکسن آنفلوانزا در مراکز درمان اعتیاد در اولویت قرار ندارند.
معتادان،بهداشت،واكسن،اعتياد،درمان

سرپرست معاونت پیشگیری بهزیستی کشور:
فاطمه رضوان مدنی سرپرست معاونت توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در گفت‎‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره توزیع واکسن آنفلوانزا در مراکز درمان اعتیاد، اظهار کرد:طبق دستورالعمل های ارسالی وزارت بهداشت، مراکز درمان اعتیاد ، معتادان ، بی خانمان ها و افراد متجاهر در اولویت لیست توزیع واکسن آنفلوانزا قرار ندارند.
وی با اشاره به اینکه نامه‌هایی به وزارت بهداشت ارسال شده و رایزنی‌هایی نیز صورت گرفته، ولی تاکنون خبری نشده است، گفت: ظاهرا هم قرار نیست موضوع را در اولویت بگذارند.
سرپرست معاونت توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور افزود: استدلال وزارت بهداشت هم این است که طبق دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت معتادان در اولویت دریافت واکسن نیستند.
رضوان مدنی خاطرنشان کرد: تعداد مورد نیاز برای معتادان موجود در مراکز؛ معتادان پر خطر در پاتوق‌ها و افرادی که به معتادان خدمات می‌دهند ۲۰۰ هزار واکسن است.
علی القاعده چنانچه از سوی وزارت بهداشت واکسن‌ها توزیع شود انتظار داریم رایگان باشد.
انتهای پیام/