خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره شمالی به کره جنوبی هشدار داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 06 مهر 1399 - 08:25
خبرگزاری دولتی کره شمالی هشدار داد فعالیت‌های نیروی دریایی کره جنوبی در آب‌های کره شمالی ممکن است تنش‌ها را تشدید کند.
كره،شمالي،جنوبي،روز،جسد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های دولتی کره شمالی روز یکشنبه به کره جنوبی درباره فرستادن هر گونه ناو جنگی به آب‌های سرزمینی کره شمالی هشدار دادند.
پیونگ‌یانگ در عین حال اعلام کرد جسد تبعه کره جنوبی را که از سوی نیرو‌های کره شمالی کشته شد، در صورتی که در جریان عملیات جستجو پیدا شود، به سئول تحویل خواهد داد.
کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، روز جمعه پس از آن که ارتش این کشور اعلام کرد نیروهایش این فرد را نزدیک مرز دریایی با کره جنوبی کشته و جسد وی را آتش زده‌اند، عذرخواهی کرد.
خبرگزاری دولتی کره شمالی روز یکشنبه در گزارش خود این مسئله را یک «مورد وحشتناک که نمی‌بایست اتفاق می‌افتاد»، خواند، ولی هشدار داد فعالیت‌های نیروی دریایی کره جنوبی نزدیک مکان این حادثه ممکن است تنش‌ها را تشدید کند.
انتهای پیام/