خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمارش معکوس برای پایان قانون جریمه مشمولان غایب

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 21 اسفند 1397 - 16:14
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت:مشمولانی که بیش از 8 سال غیبت دارند تنها تا پایان سال جاری مهلت دارند تا از طریق قانون جریمه مشمولان غایب وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.
جريمه،سازمان،مبلغ،پرداخت،مشمولان،ناجا

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار ابراهیم کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان اینکه قانون جریمه مشمولان غایب در طول 4 سال اخیر اجرا شده است، اظهار داشت: مشمولانی که بیش از 8 سال غیبت دارند تنها تا پایان سال جاری مهلت دارند تا از طریق قانون جریمه مشمولان غایب وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف کنند.
وی افزود:با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال 97، مشمولان واجد شرایط این قانون، باید در فرصت باقی مانده نسبت به ثبت درخواست خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس+10) اقدام و مبلغ جریمه را نیز پرداخت کنند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: مشمولانی که تمایل به پرداخت اقساطی مبلغ جریمه دارند،می توانند تا پایان سال 98 مبلغ جریمه را پرداخت کنند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: همچنین متقاضیانی که در ماه های گذشته درخواست خود را از طریق دفاتر(پلیس+10) ثبت کرده اند ولی موفق به پرداخت مبلغ جریمه نشده اند،نیز می توانند از تسهیلات فوق بهره مند شوند.
جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت : متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir ، سامانه تلفن گویا به شماره096480و یا کانال سازمان به نشانی sarbazvazifeh@از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.
انتهای پیام/