خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض باشگاه استقلال به عملکرد احمد الکاف

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 06 مهر 1399 - 00:42
باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای به ناظر بازی مسابقه تیم‌شان مقابل پاختاکور رسما به عملکرد داوری این بازی اعتراض کرد.
استقلال،بازي،پاختاكور،مسابقه،داور

باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای به ناظر بازی مسابقه تیم‌شان مقابل پاختاکور رسما به عملکرد داوری این بازی اعتراض کرد.
به گزارش ایسنا، در جریان مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا دو تیم استقلال و پاختاکور ازبکستان به مصاف هم رفتند که این بازی با شکست دو بر یک آبی پوشان به پایان رسید تا شاگردان نامجومطلق با قبول این باخت، از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا کنار بروند.
با توجه به عملکرد عجیب و پر اشتباه احمد الکاف، داور مسابقه استقلال و پاختاکور، بلافاصله پس از پایان این بازی و طبق زمان‌بندی اعلام شده از سوی AFC، نصرالله عبداللهی سرپرست و محمدحسین زرندی مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال استقلال اعتراض رسمی و مکتوب خود را نسبت به قضاوت این داور، به ناظر مسابقه تحویل دادند.
انتهای پیام