خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الکعبی: حمله به منازل اطراف سفارت کار آمریکایی‌هاست

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 05 مهر 1399 - 19:46
دبیرکل جنبش النجباء عراق سفارت آمریکا را پایگاه نظامی بزرگ و لانه شرارت توصیف کرد و گفت که آمریکایی‌ها اشغالگران و سارق هستند.
الكعبي،سفارت،مقاومت،ديپلماتيك،هدف،عراق،آمريكا،اكرم،دبيركل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، اکرم الکعبی دبیرکل جنبش النجباء عراق تاکید کرد که قوانین و اصول و مبانی اقدام علیه اشغالگران را جایز دانسته است.
وی افزود: ما از برادرانمان که جهاد و جانفشانی و مقاومت را شناخته‌اند، توقعی جز همراهی در راه حق نداریم.
اکرم الکعبی با اعلام اینکه « اقدامی علیه غیرنظامیان را تأیید نمی‌کنیم» افزود: موضع ما در مقاومت اسلامی واضح است و هرگونه هدف قرار دادن نمایندگی‌های دیپلماتیک را نمی‌پذیریم و آن را تعدی آشکاری می‌دانیم.
الکعبی گفت: معتقد به لزوم پاسداری از نهادهای دیپلماتیک هستیم که روابط عراق با جهان را در راستای رشد و رفاه ملت عراق تقویت می‌کند.
وی تصریح کرد: جای تعجب است که "کفتار خائن آمریکایی" در مواضع و بیانیه‌ها خواستار حمایت از نمایندگی‌های دیپلماتیک خوشحالی کرد.
دبیرکل جنبش النجباء گفت: آمریکا تنها گروهی اشغالگر و سارق هستند که لانه‌ای خاکی برای جنایت‌های خود به اسم سفارت اختیار کرده‌اند.
الکعبی گفت: گروههای مقاومت این سفارت شرارت را از خارج هدف قرار نمی‌دهند؛ آنهم فقط به دلیل وجود مقرهای دولتی و غیرنظامی در اطراف آن.
وی گفت: آشکار است که این آمریکا است که به مزدوران گروههایی که آموزش داده و تجهیز کرده است، دستور گلوله باران خانه‌های اطراف سفارت را می‌دهد.
وی افزود: هدف آمریکایی‌ها تحریک افکار عمومی علیه مقاومت و اهانت به آن است.
الکعبی تاکید کرد: سفارت آمریکا یک پایگاه نظامی بزرگ و گسترده است که در دل خانه‌های امن اهالی بغداد لانه گزیده است.‎
انتهای پیام/