31 هزار فرصت شغلی در کرمانشاه ایجاد شد/ پرداخت 130 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: در شش ماهه ابتدایی امسال 31 هزار و 886 فرصت شغلی در استان ایجاد شده است.

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: در شش ماهه ابتدایی امسال 31 هزار و 886 فرصت شغلی در استان ایجاد شده است.
حسن عزیزی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه که امروز(5 مهر) برگزارشد، به آخرین وضعیت ایجاد اشتغال در استان طی سالجاری اشاره کرد و گفت: طبق برنامه ریزیهای انجام شده، برای امسال هدفگذاری کردهایم 47 هزار و 308 فرصت شغلی ناخالص در استان ایجاد کنیم تا طبق سند اشتغال 2.5 درصد از نرخ بیکاری استان را کاهش دهد.
وی تصریح کرد: طبق این برنامه، تا پایان شش ماهه ابتدایی امسال باید 24 هزار و 755 شغل ایجاد میکردیم که در این مدت 31 هزار و 886 فرصت شغلی ایجاد شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: براین اساس تاکنون 67 درصد از هدفگذاری انجام شده در استان را از ابتدای سال تا پایان شهریور تحقق بخشیدهایم.
وی تاکید کرد: در بین شهرستانهای استان هم شهرستان سرپلذهاب با 87 درصد بیشترین شغل را در این مدت ایجاد کرده و پس از آن شهرستانهای سنقر با 82 درصد و صحنه با 77 درصد در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
به گفته این مسئول، کمترین ایجاد اشتغال در استان هم مربوط به شهرستان هرسین با 55 درصد تحقق هدفگذاری انجام شده بوده است.
وی به همراهی و همکاری دستگاههای اجرایی مختلف استان برای تحقق هدفگذاری انجام شده در حوزه اشتغال هم اشاره کرد و گفت: در بین دستگاههای اجرایی استان هم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با 170 درصد، علوم پزشکی با 137 درصد و جهاد دانشگاهی با 99 درصد تحقق بیشترین سهم اشتغالزایی را در استان داشتهاند.
عزیزی در ادامه به آخرین وضعیت استان در پرداخت تسهیلات کرونایی هم اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون 130 میلیارد تومان تسهیلات کرونایی در استان پرداختی داشتهایم که از نظر پرداخت در رتبه ششم کشوری قرار داریم.
اعتبار باشد امسال تا 10 هزار شغل ایجاد میکنیم
محسن رخصی مدیرکل کمیته امداد استان هم در این در نشست کمک به ایجاد اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و توانمندسازی خانوادههای محروم را از برنامههای دارای اولویت کمیته امداد استان خواند و اظهارکرد: طی سنوات اخیر با همکاری خوب بانکها توانستهایم در بحث ایجاد اشتغال برای خانوادههای محروم قدمهای بسیار خوبی برداریم.
وی تصریح کرد: براین اساس، طی سال گذشته بیش از 5590 طرح اشتغالزایی با اعتبار 183 میلیارد تومان را برای خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد استان اجرایی کردیم و از این نظر در بین 31 استان کشور در جایگاه اول قرار گرفتیم.
مدیرکل کمیته امداد استان تاکید کرد: برای امسال هم هدفگذاری کردهایم که حداقل شش هزار شغل ایجاد کنیم که برای تحقق این هدف به کمک و همراهی مجموعه استان نیاز داریم.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم این برنامه را محقق کنیم به 174 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که در شش ماهه ابتدایی امسال فقط 24 درصد از این اعتبارات تخصیص یافته که در قالب تسهیلات اشتغالزایی به خانواده های تحت پوشش پرداخت کردهایم.
رخصی اعلام کرد: اگر روند تخصیص اعتبارات اینگونه پیش برود، نمیتوانیم به هدفگذاری که برای ایجاد شش هزار شغل ترسیم کردهایم، برسیم.
وی تاکید کرد: درصورتی که اعتبار باشد که بتوانیم تسهیلات پرداخت کنیم این توانایی را داریم که حتی 10 هزار شغل را هم برای امسال در استان محقق کنیم.
مدیرکل کمیته امداد استان در ادامه به اهمیت آموزشهای مهارتی در اشتغالزایی هم اشاره کرد و گفت: در این راستا، برنامه داریم که برای دو هزار نفر از فرزندان خانوادههای تحت پوشش کمیته استان برنامه آموزشهای مهارتی داشته باشیم که اگر اعتبار باشد میتوانیم این تعداد را به چهار هزار نفر هم افزایش دهیم.
وی در ادامه گفت: درحال حاضر یکی از برنامههایی که درحوزه اشتغالزایی در سطح کشوری درحال اجراست و ما نیز در کرمانشاه آن را در دستورکار قرار دادهایم، بحث ایجاد اشتغال برای روستائیان است، چراکه بخش زیادی از مددجویان تحت پوشش ما ساکن در روستاها هستند.
رخصی عنوان این برنامه را رویداد ملی "صنایع روستا دوست" اعلام کرد و گفت: در اجرای این رویداد، برنامههایی را در حوزه ایجاد کسب و کارها در روستاها خواهیم داشت که به رونق تولید، افزایش سطح کیفیت محصولات روستایی، افزایش سطح درآمد روستائیان و بهبود سطح زندگی آنها و جلوگیری از مهاجرتشان به شهرها کمک میکند.
وی تاکید کرد: قطعا با اجرای چنین برنامههایی میتوانیم مانع از مهاجرت روستائیان به شهرها شویم که پیامدی جز ایجاد شهرکهای حاشیه نشین و متعاقب آن معضلات و آسیبهای اجتماعی ندارد.
مدیرکل کمیته امداد استان در ادامه با ناکافی خواندن رقم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به روستائیان، عنوان کرد: سقف تسهیلاتی که در حوزه اشتغال به روستائیان پرداخت میکنیم حدود 50 میلیون تومان است که در شرایط کنونی کافی نیست و باید افزایشی داشته باشد.
انتهای پیام