واژگونی خودرو در جاده قدیم کرج
مهر
|
استانها
|
شنبه، 05 مهر 1399 - 17:03
کرج - معاون هماهنگکننده فرمانده انتظامی استان البرز گفت: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در جاده قدیم کرج - هشتگرد، یک کشته و یک مجروح برجای ماند.

سید مجید فیض جعفری در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پیش از ظهر امروز در پی تماس شهروندان با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و اعلام یک فقره واژگونی در جاده قدیم کرج - هشتگرد حوالی ورودی تهراندشت، بلافاصله مأموران پلیسراه برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
وی بیان کرد: با حضور مأموران در محل حادثه و بررسی موضوع مشخص شد که یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ به دلیل زیاد بودن سرعت و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله خودرو، ابتدا با نیوجرسی اطراف جاده برخورد کرده و سپس دچار واژگونی شده است.
معاون هماهنگکننده فرمانده انتظامی استان البرز تصریح کرد: متأسفانه در این حادثه دلخراش راننده خودرو در دم جان باخت و سرنشین آن به شدت مجروح شد.