مطالبه گری همراه با پیوست رسانه ای باشد/حمایت از رسانه مطالبه گر
بیرجند- قائم مقام دبیر و معاون اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر بابیان اینکه مطالبه گری باید همراه با پیوست رسانه ای و علمی باشد، گفت: از رسانه ها در حوزه مطالبه گری حمایت می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام روح الله میرزایی پیش از ظهر شنبه در نشست هماندیشی با موضوع «امر به معروف و نهی از منکر و رسالت رسانه» اظهارکرد: یکی از جدی ترین مسائلی که امروز وجود داردرسانه است که نمی توان نقش آن را کمرنگ دید.
وی با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه برای احیای امر به معروف و نهی از منکر میتوانند به ستاد کمک کنند، بیان داشت: رسانه باید مطالبه گری داشته باشد.
وی امر به معروف و نهی از منکر را از وظایف ذاتی رسانه ها دانست و عنوان کرد: خبرنگار باید خوبیها را در جامعه تقویت و زمینه حذف بدیها را فراهم کند.
قائم مقام دبیر و معاون اجتماعی و مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر از وظایف این ستاد است و در استان ها نیز باید نگاه جدی و ویژه از رسانه ها انجام شود.
وی در حال حاضر در میدان جنگ با دشمن در جنگ رسانهای هستیم، بیان کرد: رسانه مهمترین موضوعی است که امروز وجود دارد و نباید از آن غافل شد همچنانکه مقام معظم رهبری بر کار و فعالیت مداوم در فضای مجازی تاکید دارند.
حجت الاسلام میرزائی با تاکید بر اینکه در مطالبهگری باید پیوست علم و نخبگان و رسانه داشته باشیم، تصریح کرد: باید به گونهای عمل کنیم تا فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه جاری و ساری شود.
وی با بیان اینکه وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر این است تا کاری کند که مردم به وظیفه خود آگاه و به آن عمل کنند و نسبت به مسائل بی تفاوت نباشند، عنوان کرد: مطالبهگری و عمومی کردن امر به معروف و نهی از منکر هدف و اولویت اصلی این ستاد است.
وی با اشاره به فعالیت معاونت رسانه، فرهنگسازی و آموزش در ستاد امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: جایگاه رسانه را در این ستاد رفیع دیدهایم و از رسانه ها در حوزه مطالبه گری صحیح و امر به معروف و نهی از منکر دفاع و حمایت خواهیم کرد.
صدور مجوز ۸۰۰ گروه جهادی در عرصه امر به معروف و نهی از منکر
مدیرکل امور استانها و دستگاههای اجرایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر هم در این نشست اظهارکرد: رویکرد جدید و پویاسازی این ستاد بر توجه بیش از پیش به این واجب الهی مغفول مانده و تبیین روشهای جدید است.
حجت الاسلام حامد ترکاشوند با بیان اینکه هرزمان نامی از امر به معروف آورده میشود بحث عفاف وحجاب مطرح میشود، بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر حوزههای مختلفی دارد و اگر بتوانیم مطالبه گری را به درستی درجامعه تشریح وتخصصی کنیم موج عظیم مردم به این فریضه الهی میپیوندند.
ترکاشوند به تبیین ۱۶ عرصه تخصصی درزمینههای مختلف امر به معروف و نهی از منکر به صورت تخصصی اشاره کرد و افزود: حوزه های اداری، اقتصادی، بهداشت ودرمان، تفریحات سالم وورزش، اجتماعی، تعلیم و تربیت، حقوقی، فرهنگی، کارگری، مبارزه با مفاسد، هنر و رسانه، عفاف وحجاب، محیط زیست، مسئولین، مهندسی و گردشگری فعال شده است.
وی خاطرنشان کرد: این ستاد که در سال ۱۳۷۲ تشکیل شد به فرموده امام راحل باید مردمی باشد تا بر فعالیت قوا نظارت داشته باشد.
وی با بیان اینکه ایجاد گروههای تخصصی در راستای دستیابی دریافت بهترین نتیجه و اثر گذاری در دستور کار است، گفت: مجوز ۸۰۰ گروه جهادی امر به معروف و نهی از منکر تا کنون در عرصه های مختلف صادر شده است.