آسیاتک با جشنواره «نت پاییزی» به استقبال سومین فصل سال رفت
این جشنواره با شعار «آخرین برگ ریزون قرن» برای همراهی شما مشترکین وفادار و علاقه مندان به استفاده از اینترنت خانگی ADSL از ابتدای پاییز سال ۹۹ آغاز شده و تا انتهای آن ادامه دارد.
به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، از ویژگی های مهم فصل پاییز شروع سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس است.
امسال با توجه به شرایط خاص و ویروس کرونا این بازگشایی زودتر انجام شد.
آسیاتک در راستای مسئولیت اجتماعی خود جهت استفاده از سیستم آموزش آنلاین و عدالت آموزشی و همچنین مقابله و شکست ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال این ویروس، اقدام به ارایه بسته ویژه مدارس و دانش آموزان نموده است.
این سرویس ویژه با شعار «شروع راه، پاییز است» برای حمایت از دانش آموزان و مدارس و رفاه مشترکین طراحی شده است که در آن بسته اینترنت ۳ماهه سرعت ۴ مگ، با ۱۰۰گیگ ترافیک داخلی معادل ۵۰ گیگ ترافیک بین الملل با قیمت ۳۹ هزار تومان ( ویژه ثبت نام اولیه) ارائه شده است.
سرویس های جشنواره «نت پاییزی» نیز به شرح ذیل ارائه میشود؛
* سرویس ۸ مگ ۶ ماهه با ترافیک۱۵۰ گیگ داخلی معادل ۷۵ گیگ بین الملل با قیمت ۹۰ هزار تومان ( ویژه ثبت نام اولیه )
* سرویس ۸ مگ ۶ ماهه با ترافیک۱۰۰۰ گیگ داخلی معادل ۵۰۰ گیگ بین الملل + ۲۵۰ گیگ شبانه با قیمت ۳۰۰هزار تومان ( ویژه ثبت نام اولیه و تمدید)
* سرویس ۱۶ مگ ۶ ماهه با ترافیک۱۵۰۰ گیگ داخلی معادل ۷۵۰ گیگ بین الملل + ۵۰۰ گیگ شبانه با قیمت ۳۹۰هزار تومان ( ویژه ثبت نام اولیه و تمدید)
جهت اطلاع بیشتر می توانید به سایت آسیاتک(http://www.asiatech.ir/) مراجعه کنید یا با شماره های ۱۵۴۴ و ۹۱۰۱۰۰۰۰ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.