خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحانی: کسی به خاطر منافع سیاسی و جناحی آدرس غلط به مردم ندهد

ایسنا | برگزیده، سیاسی | شنبه، 05 مهر 1399 - 10:59
رییس جمهور گفت: مردم برای کمبود و مشکلات اگر می‌خواهند لعن و نفرین کنند، این لعن و نفرین آدرسش کاخ سفید در واشنگتن است، کسی به مردم آدرس اشتباه ندهد.
لعن،نفرين،آدرس،ستاد،ندهد

رییس جمهور گفت: مردم برای کمبود و مشکلات اگر می‌خواهند لعن و نفرین کنند، این لعن و نفرین آدرسش کاخ سفید در واشنگتن است، کسی به مردم آدرس اشتباه ندهد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی طی سخنانی در جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه تصویب‌ کردیم ستاد استانی بتواند برای خودش مواردی را محدود کند، اظهار کرد: مساجد، تالارها، باشگاه‌ها، شهربازی و نماز جمعه و حوزه‌های علمیه و موارد این‌چنینی را به ستاد استانی بسپریم که اگر احساس کردند لازم است این ها برای یک هفته تعطیل شوند، پیشنهاد آن را به ستاد مقابله با کرونا در مرکز می‌دهند تا اگر مقبول واقع شد، انجام شود و کمی از شرایطی که الان در آن قرار گرفتیم، عبور کنیم.
وی افزود: مردم برای کمبود و مشکلات اگر می‌خواهند لعن و نفرین کنند، این لعن و نفرین آدرسش کاخ سفید در واشنگتن است.
کسی به مردم آدرس اشتباه ندهد.
کسی به خاطر منافع سیاسی و جناحی آدرس غلط ندهد، آدرس درست واشنگتن دی سی کاخ سفید است.
این خبر تکمیل می شود.