خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت‌وگوی «غنی» و «عمران خان» درباره صلح؛ نخست وزیر پاکستان به کابل می‌رود

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | شنبه، 05 مهر 1399 - 09:51
در گفت‌وگوی تلفنی رییس‌جمهور افغانستان و نخست وزیر پاکستان، روابط دو کشور، روند صلح و برقراری آتش‌بس در افغانستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
افغانستان،برقراري،پاكستان،غني،تأكيد

در گفت‌وگوی تلفنی رییس‌جمهور افغانستان و نخست وزیر پاکستان، روابط دو کشور، روند صلح و برقراری آتش‌بس در افغانستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «اشرف غنی»، رییس جمهور افغانستان در گفت‌وگوی تلفنی با «عمران خان»، نخست‌وزیر پاکستان بر برقراری آتش‌بس تأکید کرد.
بر اساس اعلام ارگ، این گفت‌وگو روز جمعه، چهارم مهر ماه انجام شده و دو طرف درباره روابط دو کشور، روند صلح و برقراری آتش‌بس در افغانستان رایزنی کرده‌اند.
همچنین در این گفت‌وگو، اشرف غنی بر برقراری آتش‌بس در افغانستان تأکید کرده است.
وی از نخست‌وزیر پاکستان دعوت کرد تا به افغانستان سفر کند.
طبق اعلام ریاست جمهوری افغانستان، عمران خان در این گفت‌وگو تاکید کرده که کشورش از آتش‌بس در افغانستان حمایت می‌کند.
وی همچنین دعوت اشرف غنی را پذیرفته و گفته است که در آینده نزدیک به کابل سفر خواهد کرد.
این تماس تلفنی در شرایطی انجام شده و غنی در آن بر برقراری آتش‌بس تأکید کرده که مذاکرات بین‌الافغانی در دوحه جریان دارد و دولت افغانستان بر برقراری آتش‌بس و کاهش قابل ملاحظه خشونت تأکید می‌کند.
از سوی دیگر، قرار است در روزهای پیش‌رو عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان به پاکستان برود و با مقام‌های این کشور درباره روند صلح گفت‌وگو کند.
این سفر به دعوت رسمی نخست‌وزیر پاکستان انجام خواهد شد.
انتهای پیام/ ر