خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بینی پمپئو و نظامیان آمریکایی را به خاک می مالیم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 04 مهر 1399 - 21:46
مسئول امنیتی گردان های حزب الله عراق پاسخ تهدیدات وزیر خارجه آمریکا را داد و اعلام کرد که بینی نظامیان آمریکایی در عراق را به خاک خواهد مالید.
تهديد،عراق،آمريكا،وزير،تهديدات،خارجه،كشور،العسكري،مايك

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شفق نیوز، «ابوعلی العسکری» مسئول امنیتی گردان های حزب الله عراق در پاسخ به تهدیدات مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا علیه بغداد اعلام کرد: پمپئو عادت کرده است از زبان تهدید و زورگویی استفاده کند.
وی خطاب به پمپئو گفت: تمام تلاشت را به کار بگیر و هر نقشه ای داری انجام بده، به خدا قسم نمی توانی اراده رزمندگان مقاومت را تضعیف کنی.
العسکری بیان کرد: تهدیدات تو خزعبلاتی است که اثر آن به خودت و ارباب احمقت باز می گردد.
وی اضافه کرد: بدان، مردانی وجود دارند که قلب های آنها مانند پاره های آهن است و آنها بدون هیچ ترحمی، بینی تو و نظامیانت را به خاک می مالند.
پیش از این، رسانه های عراقی گزارش دادند که مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا به تازگی پیام تهدید آمیز دولت این کشور را به برهم صالح رئیس جمهور عراق و از آن طریق به مصطفی الکاظمی نخست وزیر این کشور رسانده است.
در این پیام تهدید آمیز آمده است که آمریکا در صورت ادامه یافتن حملات راکتی علیه سفارت خود در منطقه سبز بغداد، اقدام به بستن این سفارتخانه می کند.
پمپئو همچنین برای این مسأله ضرب الاجل تعیین کرده است.
در همین خصوص «کاطع الرکابی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد: ما از مطرح شدن این سخنان از سوی مسئولان کشوری مانند آمریکا و تهدید کردن عراق مبنی بر بستن سفارتخانه خود یا هدف قرار دادن یک گروه خاص تعجب می کنیم.
وی گفت: امیدوار بودیم که شرایط به این حد نرسد که وزیر خارجه کشوری مانند آمریکا، مقامات عراقی که با آنها توافقنامه استراتژیک دارند، تهدید کند.
هدف از این تهدیدات ممانعت از اقدامات دولت عراق برای بیرون کردن نظامیان آمریکایی از این کشور است.