خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسایش مردم باید ار سوی رسانه ها رعایت شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 دی 1397 - 10:23
ارومیه - نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: آسایش مردم باید ار سوی رسانه ها رعایت شود.
محضر،قيامت،تزاحم،توجه،خداوند،حجت،الاسلام،دانستن،قريشي،رسانه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی صبح پنجشنبه در کلاس اخلاق رسانه و روابط عمومی اظهارداشت: اصحاب رسانه بنا به تدبیر و درایت خود باید بین دو شعار مردم حق دارند بدانند و مردم جز دانستن حق دیگری ندارند ارتباط و صلاح جامعه را در نظر بگیرند.
وی با تاکید بر رعایت آرامش و آسایش مردم با رعایت مطالب منتشر شده در رسانه ها عنوان کرد: کلام و اخبار اهالی رسانه از اعمال آن ها محسوب شده و ثبت می شود و پس از مرگ و در قیامت از جانب خداوند رسیدگی می شود.
حجت الاسلام قریشی اضافه کرد: خداوند در قیامت قاضی و شاهد اعمال انسان ها است از این رو حکم خداوند بسیار محکم و از روی عدالت است، رهبر انقلاب نیز فرموده اند عالم محضر خداست در محضر خدا گناه نکنید.
امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه نیت عمل، خوب و یا بد بودن ظاهر و باطن عمل را مشخص می کند گفت: امروزه در دنیا بر آزادی جریان اطلاعات تاکید و مطرح می شود "مردم حق دارند بدانند".
حجت الاسلام قریشی، خاطرنشان کرد:مردم غیر از دانستن حقوق دیگری همچون دینداری، وحدت، امنیت، آسایش دارند که نباید در تعارض و تزاحم با حق دانستن باشد.
وی اظهارداشت:تشخیص اولویت به هنگام تعارض و تزاحم حق دانستن با دیگر حقوق مردم، از مباحث مهم اخلاق رسانه ای است که خبرنگاران باید به آن توجه کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: خبرنگاران باید مهندسی گفتار داشته و مطالب را با حساسیت تنظیم و نشر دهند چرا که درج هر مطلبی می تواند تبعات زیادی در بخش های مختلف جامعه داشته باشد.
حجت الاسلام قریشی با اشاره به اهمیت توجه به کار رسانه ای در فضای مجازی افزود: کار در فضای مجازی بسیار حساس است و گاها یک اشتباه باعث آبروریزی افراد می شود که این امر باید مورد توجه فعالان بخش رسانه ای قرار گیرد.