خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رقابت 2371 داوطلب کرمانشاهی در آزمون وکالت 99 قوه قضائیه

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 04 مهر 1399 - 13:00
آزمون وکالت سال 1399 قوه قضائیه همزمان با سراسر کشور، امروز(چهارم مهر) در کرمانشاه برگزار شد.
آزمون،نفر،كرمانشاه،قوه،قضائيه،استان،شركت،شفاهي

ایسنا/کرمانشاه آزمون وکالت سال 1399 قوه قضائیه همزمان با سراسر کشور، امروز(چهارم مهر) در کرمانشاه برگزار شد.
پیمان صیادان رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه استان کرمانشاه در حاشیه برگزاری این آزمون در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: آزمون وکالت سال 1399 قوه قضائیه با شرکت بیش از 85 هزار نفر در سطح کشور امروز(جمعه) برگزار شد تا در نهایت از این تعداد هفت هزار نفر با گذراندن آزمون شفاهی و دوره کارآموزی به جمع وکلای قوه قضاییه اضافه شوند.
وی تعداد داوطلبین شرکت کننده از استان کرمانشاه در این آزمون را 2371 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 1014 نفر مرد و 1357 نفر زن هستند.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان کرمانشاه تاکید کرد: این آزمون توسط سازمان سنجش و در دو حوزه امتحانی دانشگاه رازی و دانشگاه صنعتی کرمانشاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
وی تصریح کرد: پس از برگزاری آزمون کتبی از سه برابر ظرفیت قبول شدگان نهایی دعوت به عمل خواهد آمد تا در آزمون شفاهی (مصاحبه) شرکت کنند.
صیادان اضافه کرد: در این راستا از مجموع 85 هزار نفری که در کشور در آزمون شرکت کرده‌اند، حدود 21 هزار نفر برای مرحله بعد که آزمون شفاهی خواهد بود دعوت خواهند شد تا در نهایت هفت هزار نفر از آنها بصورت قطعی پذیرش شوند.
وی افزود: در استان کرمانشاه نیز از 2371 داوطلب شرکت کننده، 360 نفر به مرحله دوم(آزمون شفاهی) راه پیدا می‌کنند تا در نهایت 120نفر از این تعداد قبول قطعی شوند.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان کرمانشاه با بیان اینکه مرحله دوم آزمون احتمالا تا پایان امسال برگزار شود، اعلام کرد: 120 نفری که بصورت قطعی در کرمانشاه پذیرش می‌شوند، باید پس از قبولی، 18 ماه دوره کارآموزی طی کنند.
وی در پایان گفت: در حال حاضر حدود 700 نفر وکیل پایه یک مرکز وکلاء، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه در کرمانشاه فعال هستند.
انتهای پیام