خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرافت : اهمیتی به مخالفت اعضای شورای امنیت با آمریکا نمی دهیم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 04 مهر 1399 - 12:03
نمانیده آمریکا در سازمان ملل متحد که هنوز از دست اعضای شورای امنیت این سازمان به دلیل همراهی نکردن آنها با واشنگتن عصبانی است، اعلام کرد که کاخ سفید اهمیتی به مخالفت آنها نمی دهد.
ايران،اعمال،عضو،كرافت،پست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جروزالیم پست، «کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل، در اظهاراتی گفت: واشنگتن به اعمال فشار حداکثری علیه ایران ادامه خواهد داد و برایش مهم نیست ۱۳ عضو دیگر شورای امنیت در این باره چه می‌گویند.
کرافت در گفتگو با جروزالیم پست گفت: موارد تحریمی مختلفی وجود دارد که می‌تواند علیه ایران اعمال شود.
این باعث غافلگیری نیست.
وی در خصوص طرح تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران که با مخالفت ۱۳ عضو شورای امنیت سازمان ملل مواجه شد، گفت: هر کشوری که قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض می‌کند با همین عواقب روبرو خواهد شد.
ما هراسی از قد علم کردن نداریم.
این بسیار واضح است که ما خواهان محافظت از خاورمیانه، اسرائیل و اروپا هستیم.
ما برای حفظ شهروندان اروپایی مسئولیت قبول می‌کنیم.
وی افزود: ما به اعمال فشار علیه ایران ادامه می‌دهیم.
واقعا مهم نیست که ۱۳ عضو دیگر در اینباره چه می‌گویند.