خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظرسنجی نشان داد: پیشتازی 5 درصدی بایدن نسبت به ترامپ

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 04 مهر 1399 - 11:53
نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر همچنان نسبت به رقیب جمهوریخواهش پیشتاز است.
راي،درصد،دهندگان،نظرسنجي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، نظرسنجی جدید هیل-هریس ایکس حاکی است جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا نسبت به دونالد ترامپ 5 درصد پیشی گرفته است.
بر اساس این گزارش 45 درصد رای دهندگان آمریکایی در این نظرسنجی اعلام کرده اند که اگر امروز انتخابات برگزار شود، به بایدن رای خواهند داد.
از سوی دیگر 40 درصد رای دهندگان نیز حمایت خود را از ترامپ اعلام کرده اند.
میزان حمایت از ترامپ نسبت به نظرسنجی قبلی یک درصد بیشتر شده است.
4 درصد رای دهندگان نیز گفته اند که ترجیح می دهند به فرد دیگری رای بدهند و 4 درصد دیگر نیز اعلام کرده اند که تصمیمی برای رای دادن ندارند.
انتهای پیا /