خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودت بخور تا در آن دنیا جوابگو باشی !

مشرق | یادداشت | جمعه، 04 مهر 1399 - 09:52
مهدي،كمپوت،شهيد،بچه،باكري،بسيجي

به گزارش مشرق، یک صفحه اینستاگرامی بخشی از خاطرات شهید سردار شهید "مهدی باکری را منتشر کرد: یک روز گرم تابستان، شهید مهندس (مهدی باکری ) فرمانده دلاور لشکر ۳۱ عاشورا از محور به قرا رگاه بازگشت.
یکی از بچه ها که تشنگی مفرط او را دید، یک کمپوت گیلاس خنک برای ایشان باز کرد ، مهدی قدری آن را در دست گرفت و به نزدیک دهان برد که ناگهان چهره اش تغییر کرد و پرسید:
( امروز به بچه های بسیجی هم کمپوت داده اید؟
) جواب دادند : نه، جزء جیره امروز نبوده .
مهدی با ناراحتی پرسید: ( پس چرا این کمپوت را برای من باز کردید ؟( گفتند: دیدیم شما خیلی خسته و تشنه اید و گفتیم کی بخورد بهتر از شما.
مهدی این حرف ها را شنید، با خشم پاسخ داد: ( از من بهتر، بچه های بسیجی اند که بی هیچ چشمداشتی می‌جنگند و جان می دهند).
به او گفتند: حالا باز کرده ایم، بخورید و به خودتان این قدر سخت نگیرید.
مهدی با صدای گرفته ای به آن برادر پاسخ داد: (خودت بخور تا در آن دنیا جوابگو باشی !)
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.