خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده ارتش صهیونیستی: فروش اف ۳۵ به امارات توازن استراتژیک منطقه را بر هم می‌زند

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 04 مهر 1399 - 09:42
فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر از فروش جنگنده‌های اف ۳۵ به امارات ابراز نگرانی کرد و گفت این اقدام در بلندمدت پیامدهای ناگواری برای منطقه دارد.
رژيم،صهيونيستي،منطقه،اف،امارات

فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر از فروش جنگنده‌های اف ۳۵ به امارات ابراز نگرانی کرد و گفت این اقدام در بلندمدت پیامدهای ناگواری برای منطقه دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، درحالی که رویترز اعلام کرده آمریکا و امارات در تلاش برای دستیابی به توافق اولیه‌ درمورد قرارداد فروش جنگنده‌های اف- ۳۵ در ماه دسامبر آتی هستند مقامات رژیم صهیونیستی همچنان از این مساله ناراضی هستند.
در همین راستا، عمیکان نورکین، فرمانده نیروهای هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر مخالفت این رژیم را با فروش جنگنده های اف ۳۵ آمریکایی به امارات ابراز و اعلام کرد این مساله به ضرر "توازن استراتژیک" در منطقه است.
وی اظهار داشت: شاید این مساله در کوتاه مدت لطمه‌ای به امنیت ما نزند، اما در بلندمدت توازن استراتژیک منطقه را بر هم می زند.
نورکین گفت که رژیم صهیونیستی بر حفظ آنچه "برتری نظامی" این رژیم در منطقه خواند، اصرار دارد.
انتهای پیام