خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰ هزار سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه صندوق روستائیان و عشایر می‌شوند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 04 مهر 1399 - 09:08
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد از بیمه شدن ۳۰۰ هزار سرپرست خانوار تحت پوشش زیر نظر صندوق روستائیان و عشایر خبرداد.
بيمه،امداد،كميته،مددجويان،واكسن،سلامت

درگفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
حسین خدرویسی معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ما برای ضرورت تهیه واکسن آنفولانزا برای مددجویان تحت پوشش منتظر اعلام تمهیدات ستاد مقابله با کرونا هستیم.
او با بیان اینکه جامعه هدف ما بخشی از جمعیت کشور هستند و به طور کامل از نظام بهداشتی و درمانی استفاده می‌کنند، گفت: بیمه پایه مددجویان کمیته امداد به سازمان بیمه سلامت منتقل شده است و مددجویان دفترچه درمانی این سازمان را دارند.
خدرویسی افزود: ما برای تهیه واکسن آنفولانزای بیماران صعب العلاج برنامه‌هایی داریم، اما هنوز سهمیه‌ای برای واکسن آنفولانزا از طرف وزارت بهداشت دریافت نکرده ایم.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ هزار نفر که سرپرست خانواده هستند به بیمه شدگان صندوق بیمه روستائیان و عشایر اضافه خواهند شد، ادامه داد: با پیگیری‌های جدی وتنظیم تفاهم نامه در حال اجرایی شدن آن هستیم.
او افزود: درحال حاضر حدود ۷۰ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد بیمه شده صندوق بیمه عشایر و روستائیان هستند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/