خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوتبال جام اتحادیه انگلیس/ صعود مقتدرانه لیورپول و پیروزی دشوار منچسترسیتی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 04 مهر 1399 - 00:21
دور سوم رقابت‌های فوتبال جام اتحادیه باشگاه‌های انگلستان با صعود لیورپول و منچسترسیتی ادامه یافت.
دقيقه،ثمر،گل،تيم،ليورپول،ميزبان،رساند

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، دور سوم مسابقات فوتبال جام اتحادیه باشگاه‌های انگلستان با برگزاری ۲ بازی همزمان پیگیری شد که صعود تیم‌های لیورپول و منچسترسیتی را به دنبال داشت.
تیم فوتبال لیورپول در دیداری خارج از خانه به مصاف تیم "لینکولن سیتی" رفت و موفق شد این تیم را با نتیجه ۷ بر ۲ شکست دهد.
در این بازی "ژردان شقیری" که پس از مدت‌ها از بند مصدومیت رها شده است گل اول لیورپول را در دقیقه ۹ به ثمر رساند.
پس از او "تاکومی مینامینو" در دقیقه ۱۸ گل دوم را برای تیم فوتبال لیورپول زد.
"کرتیس جونز" در دقایق ۳۲ و ۳۶ گل‌های دوم و سوم قهرمان لیگ جزیره را به ثمر رساند.
مینامینو در دقیقه ۴۶ برای بار پنجم دورازه میزبان را باز کرد، مارکو گروجیچ نیز در دقیقه ۶۵ گل ششم سرخپوشان را به ثمر رساند.
دیوک اوریگی در دقیقه ۸۹ گل هفتم قهرمان فصل گذشته لیگ برتر را به ثمر رساند.
گل‌های تیم میزبان هم در دقایق ۶۰ و ۶۶ به ثمر رسید و به این ترتیب لیورپول با یک پیروزی قاطع راهی دور چهارم شد.
در بازی دیگر منچسترسیتی میزبان بورنموث بود که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود تیم میزبان به پایان رسید.
ابتدا "لیام دلاپ" در دقیقه ۱۸ برای منچسترسیتی گلزنی کرد، اما "سم سوریج" چهار دقیقه بعد گل تساوی را به ثمر رساند، اما "فیل فودن" در دقیقه ۷۵ گل دوم میزبان را زد و حکم صعود سیتی به دور چهارم را امضا کرد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/