خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید شاه اردن بر موضع ثابت این کشور در قبال فلسطین

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 مهر 1399 - 20:17
وزرای خارجه مصر، فرانسه و نماینده ویژه اتحادیه اروپا در روند صلح خاورمیانه با شاه اردن دیدار کردند.
اردن،فلسطين،صلح،خارجه،استمرار،عبدالله

به گزارش مشرق، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر، «جان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه و «سوزانا تیرستال» نماینده ویژه اتحادیه اروپا در روند صلح خاورمیانه امروز پنجشنبه با «عبدالله دوم» شاه اردن دیدار کردند.
شاه اردن در این دیدار بر اهمیت استمرار هماهنگی در خصوص تمامی مسائل دارای اهتمام مشترک از جمله تلاش‌های مربوط به تحقق صلح در خاورمیانه تأکید کرد.
به نوشته روزنامه اردنی «الغد»، عبدالله دوم همچنین تشدید تلاش‌ها برای دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی بحران‌های منطقه‌ای را ضروری خواند.
وی بر موضع ثابت کشورش در قبال مسئله فلسطین و ضرورت پایان دادن به منازعه فلسطینی-اسرائیلی بر اساس راه‌حل دو دولت از جمله تشکیل دولت مستقل فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی تأکید کرد.
وزرای خارجه مصر، فرانسه و نماینده ویژه اتحادیه اروپا در روند صلح در راستای استمرار هماهنگی و رایزنی‌های مربوط به مسئله فلسطین، به اردن سفر کرده‌اند.