موقوفات با رعایت شرایط برای خدمت به مردم بهکار گرفته شود
قائم مقام آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: باید آنچه که به عنوان سرمایه و ارزش در قالب موقوفات در اختیار ماست را با رعایت شرایط، برای ارائه خدمات به مردم استفاده کنیم.

ایسنا/خراسان رضوی قائم مقام آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: باید آنچه که به عنوان سرمایه و ارزش در قالب موقوفات در اختیار ماست را با رعایت شرایط، برای ارائه خدمات به مردم استفاده کنیم.
مصطفی خاکسار قهرودی امروز، ۳ مهر، در مراسم آغاز عملیات اجرایی ۱۲ پروژه بزرگ شهری در شهرکهای شهید رجایی و باهنر مشهد که با شعار «یک حاشیه کمتر، صدها فرصت بیشتر» برگزار شد، اظهار کرد: بزرگترین دلیل ما برای این امر، تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری است.
به همت مسئولان این امر لباس اجرا به خود گرفته است.
از گذشته تا به امروز در آستان قدس رضوی این مهم مد نظر بوده است.
باید توجه داشت شعار یک حاشیه کمتر زمانی تحقق پیدا میکند که از مشکلات حاشیه شهر کاسته و زندگی بهتری برای مردم رخ بدهد.
اگر همدلی و هماهنگی بین دستگاههای ذیربط وجود نداشت، ما شاهد رقم خوردن این اتفاق نبودیم.
وی ادامه داد: حاصل همه این تلاشها اتفاق بزرگی است که امروز رقم میخورد.
آستان قدس بهرغم احساس مسولیتی که در دورههای گذشته و فعلی برای ارائه خدمات به مجاوران و عزیزان محتاج به خدمات داشته و خواهد داشت، در این اندیشه بوده که این فرمان را تحقق ببخشد و عملی کند.
دستگاهها و مسئولین شهر امام رضا(ع) باید احساس کنند که هر جایی که تصمیم برای کاری در شهر دارند، آستان قدس نیز در کنار آنهاست.
خاکسار قهرودی تاکید کرد: به گفته تولیت آستان قدس رضوی ما نباید خود را جدا از مسائل و مشکلات شهر ببینیم بلکه لازم است پای کمک برای حل این مشکلات آماده باشیم.
ما منتظر هستیم که در بخش اجرا آنچه که باید محقق شود.
نقش همکاری و کمک مردم این منطقه برای تحقق پروژه موثر است.
نقش همکاری مردم تاثیر بسیاری در طرحها، برنامهها، جدیت و همت در اجرا نتیجه دارد.
همچنین در ادامه این مراسم مهدی سالیانی، مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی، عنوان کرد: ما ۳۱ شهر در استان خراسان رضوی داریم که در آن پهنههای ناکارآمد شهری تعریف شده است.
مشهد نیز جزو همین پهنههاست.
جمعیتی که در این پهنههای ناکارآمد زندگی میکنند، یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر هستند که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر آنها در مشهد زندگی میکنند.
وی افزود: از ۱۱۷پهنه ناکارآمد، ۵۷ پهنه آن در مشهد است.
با توجه به برآوردی که در سال گذشته داشتیم، اگر حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان در مشهد هزینه شود، این پهنههای ناکارآمد شهری از بین خواهند رفت.
مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: ۱۵۰۰ میلیارد تومان توسط دستگاههای اجرایی و خدماتی تا پیش از این در این مناطق هزینه شده است.
این مبلغ در کنار ارزش ریالی که امروز دارد، این نوید را میدهد که این بافت وارد بافتهای کارآمد شده است.
سالیانی خاطرنشان کرد: ۴۷ هزار واحد مسکن در قالب اقدام ملی در استان باید احداث شود.
قرار است در پهنه امروز و بافتهای مشابه آن، این واحدهای مسکونی احداث شود.
همچنین برنامهریزی شده ۶۰۰۰ واحد مسکونی در این مناطق احداث شود.
انتهای پیام