خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت دانشجویان افغانستان به تاجیکستان پس از کرونا

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 03 مهر 1399 - 13:19
سفیر افغانستان در «دوشنبه» گفت: تاجیکستان مرزهای خود بر روی دانشجویان افغان را باز می‌کند.
تاجيكستان،دانشجويان،افغان،ورود،كشور،دوشنبه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «محمد ظاهر اغبر» سفیر افغانستان در دوشنبه از بازگشایی مرزهای تاجیکستان برای دانشجویان افغان خبر داد.
وی در جریان مراسم «هفته شهدا» که روز گذشته در محل سفارتخانه این کشور در شهر دوشنبه برگزار شد، گفت: از 24 سپتامبر تاجیکستان به دانشجویان افغان اجازه ورود به این کشور را خواهد داد.
وزارت امور خارجه تاجیکستان به نوبه خود این خبر را تایید و اظهار داشت که ورود دانشجویان افغان به قلمرو این کشور با رعایت تمام قوانین ستاد مرکزی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا صورت خواهد گرفت.
وزارت بهداشت تاجیکستان نیز اعلام کرد که تمام دانشجویان در بدو ورود آزمایش کرونا خواهند داد و در صورت شناسایی علائم این ویروس، آنها قرنطینه می‌شوند.
بنابر گزارش اتحادیه دانشجویان افغانستان در قلمرو تاجیکستان حدود 450 دانشجو افغان تحصیل می‌کنند که 195 نفر از آنها در انتظار دریافت مجوز ورود به این کشور برای ادامه تحصیل هستند.
انتهای پیام/