سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور جهانگیری برای رسیدگی به مشکلات یک فعال اقتصادی

تسنیم | سیاسی | پنجشنبه، 03 مهر 1399 - 12:13
معاون اول رییس جمهوری دستور رسیدگی به مسائل و مشکلات یک فعال اقتصادی را به دستگاه‌های ذیربط صادر کرد.
مجازي،كارخانه،فضاي،فيلمي

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، به دنبال انتشار فیلمی کوتاه در فضای مجازی مبنی بر تعطیل شدن کارخانه یک فعال اقتصادی، «اسحاق جهانگیری» پس از اطلاع از این موضوع، از دستگاه‌های ذیربط خواست ضمن بررسی و رسیدگی موضوع، نتیجه را گزارش کنند.
اخیرا فردی با انتشار فیلمی در فضای مجازی مدعی است از خارج کشور بازگشته و کارخانه فرش در ایران راه اندازی کرده؛ در این فیلم کوتاه که در فضای مجازی بازتاب داشته است وی اعلام می‌کند که کارخانه اش پس از مواجه شدن با مسائل و مشکلات متعدد تعطیل و فعالیت آن متوقف شده است.
انتهای پیام/