تشکیل پرونده تخلفاتی برای ۲ واحد عمده فروشی برنج در لرستان
خرمآباد- معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از تشکیل پرونده تخلفاتی برای دو واحد عمده فروشی برنج در این استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، فریبرز حسامی امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران از تشکیل پرونده تخلفاتی برای دو واحد عمده فروشی در لرستان خبر داد و اظهار داشت: در راستای نظارت بر بازار برای یک واحد عمده فروشی مواد غذایی و عامل توزیع کالای تنظیم بازار به اتهام گران فروشی ۹۸ تن و ۳۳۰ کیلو گرم برنج پاکستانی دولتی به ارزش ۲۹۴ میلیون و ۹۶۰ هزار ریال پرونده تخلفاتی تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی، گفت: همچنین برای یک واحد عمده فروشی کالای اساسی تنظیم بازار دولتی که اقدام به فروش ۹۸ تن و ۳۶۰ کیلوگرم برنج بی کیفیت و قیمت پایین به جای برنجهای دولتی با کیفیت بالا و قیمت بالاتر از نرخ مصوب کرده بود پرونده تخلفاتی به ارزش ۹ میلیارد و ۴۵ میلیون و ۴۴۰ هزار ریال تشکیل شد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: هم استانیهای عزیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف شامل گران فروشی، تقلب، احتکار و… موضوع را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.