خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی در جنوب مراکش/ ۱۱ نفر زخمی شدند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 21 اسفند 1397 - 13:31
یک منبع امنیتی مراکش اعلام کرد فردی با تیراندازی به سوی عابران در خیابانی در شهر «گلمیم» در جنوب این کشور، ۱۱ نفر را زخمی کرد.
پوليساريو،مراكش،تيراندازي،زخمي،جبهه،امنيتي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یک منبع دستگاه‌های امنیتی مراکش اعلام کرد فردی با تیراندازی به سوی عابران در خیابانی در شهر «گلمیم» در جنوب این کشور، ۱۱ نفر را زخمی کرد.
به گفته شاهدان یک مامور پلیس و یک کلانتر از افراد زخمی شده در این تیراندازی هستند.
حال برخی از زخمی‌ها وخیم است.
طبق آخرین خبر‌ها عامل این تیراندازی در درگیری با نیرو‌های امنیتی زخمی و دستگیر شد.
این نوع حوادث در مناطق بیابانی جنوب مراکش که با توجه به مناقشه جبهه پولیساریو تدابیر امنیتی شدیدی در آن‌ها برقرار است، بی سابقه است.
جبهه پولیساریو از سال ۱۹۷۶ تاسیس کشوری به نام جمهوری دموکراتیک عربی صحرا را در منطقه «صحرای باختری» در جنوب مراکش اعلام کرد.
سازمان ملل متحد این کشور را به رسمیت نشناخته و خواستار برگزاری همه پرسی تعیین سرنوشت در این منطقه شده است.
مقامات مراکشی طرحی را برای خودمختاری این منطقه ارائه کرده اند، اما جبهه پولیساریو می‌خواهد وضع صحرای باختری با برگزاری همه پرسی مشخص شود.
انتهای پیام/