خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سینمای دفاع مقدس نقد می شود/ تماشای چند گفتگوی ویژه

مهر | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 03 مهر 1399 - 10:34
تازه ترین برنامه «نقد سینما» شبکه پنج سیما با یک پرونده جدید و گفتگوی ویژه با موضوع سینمای دفاع مقدس روی آنتن می رود.
مقدس،دفاع،سينماي،سينما،نقد،برنامه،تماشايي،منتقد،آبادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، برنامه نقد سینما با هدف بررسی و تحلیل سینمایی «آبادان ۱۱۶۰» در آستانه چهلمین سالگرد هشت سال دفاع مقدس ساعت ۲۲ روز جمعه چهارم مهر تماشایی می شود.
در بخش ابتدایی نقد سینما، امیر رضا مافی به بهانه اکران فیلم سینمایی «آبادان ۱۱۶۰» میزبان آرش خوشخو منتقد سینما و مینو خانی استاد دانشگاه و منتقد است تا آن را واکاوی و تحلیل نمایند.
گفتگوی ویژه این قسمت از «نقد سینما» با حضور چهره های شناخته شده سینمای دفاع مقدس تماشایی می شود.
سید جواد هاشمی بازیگر و کارگردان، علیرضا اسحاقی نویسنده و بازیگر سینمای دفاع مقدس و روح الله برادری تهیه کننده در این گفتگو حضور دارند تا ضمن مرور آثار سینمای دفاع مقدس و ارزیابی آن، عملکرد و اوضاع فعلی سینمای دفاع مقدس را نیز بررسی و تشریح کنند.
در بخش بعدی بهروز افخمی در ادامه مباحث تخصصی، به مناسبت هفته دفاع مقدس خاطرات حرفه ای و تجربیات خود را از دوران دفاع مقدس تبیین می کند و سینمای دفاع مقدس را با برخی آثار جنگی سینمای بین الملل مقایسه خواهد کرد.
گفتگو با مجتبی فرآورده سخنگوی اتحادیه تهیه کنندگان سینمابخشی دیگر از برنامه نقد سینما است.
در این قسمت از برنامه موضوعات مرتبط با اتحادیه تهیه کنندگان و سینما گران نیز بیان خواهد شد و مخاطبان می توانند با شماره ۱۰۰۰۰۵۱۶ با عواما برنامه در ارتباط باشند.