خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خریداری ۷۷۲ هزار تن گندم/۸۰ درصد مطالبات گندم کاران پرداخت شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مهر 1399 - 09:52
سنندج - رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ابتدای تیر ماه تا پایان روز گذشته دوم مهر ماه در مجموع ۷۷۲ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در این استان خریداری شده است.
گندم،استان،كشاورزان،كردستان

محمدفرید سپری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه امسال برای تأمین امنیت غذایی کشور ۷۷۲ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در این استان به صورت تضمینی خریداری شد، اظهار کرد: ۷۵۰ هزار تن از این میزان محصول مازاد بر نیاز کشاورزان و ۲۲ هزار تن نیز بذر گواهی شده است.
وی افزود: در زمینه خرید تضمینی گندم بعد از استان‌های خوزستان، فارس و گلستان، استان کردستان جایگاه چهارم را در کشور به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه در حال حاضر از ۹۰ مرکز خرید گندم در این استان ۸۵ مرکز فعال آن هستند، ادامه داد: آهنگ خرید گندم در استان کردستان در حال حاضر روزانه به پنج هزار و ۶۳۵ تن رسیده است.
سپری یادآور شد: ارزش خرید این میزان محصول مازاد بر نیاز کشاورزان دو هزار میلیارد تومان بود که تاکنون یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن معادل ۸۰ درصد مطالبات به حساب کشاورزان گندم کار استان کردستان واریز شده است.