سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم ۱۳۳۰ روستای کردستان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مهر 1399 - 09:49
سنندج - مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: با تلاش‌هایی صورت گرفته در راستای گازدار شدن روستاها، در حال حاضر هزار و ۳۳۰ روستای این استان از نعمت گاز طبیعی برخوردار است.
گازرساني،گازدار،روستاهاي،كردستان،مناطق،روستاييان،روستاها،گاز

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز کردستان، احمد فعله گری اظهار کرد: در پایان سال ۹۲ تعداد کل روستاهای گازدار استان کردستان ۶۴۹ مورد بود که از سال ۹۲ تا امروز تعداد ۶۸۱ روستای دیگر از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند و در مجموع تعداد روستاهای گازدار بدون احتساب کوخ‌های گازدار شده به هزار و ۳۳۰ روستا رسیده است.
وی افزود: با مقایسه تعداد روستاهای گازدار سال ۹۲ نسبت به سال ۹۹ رشد بسیار قابل ملاحظه‌ای مشاهده می‌شود و بیش از ۱۰۰ درصد رشد در این قسمت نشان از توجه ویژه دولت تدبیر و امید به مناطق محروم و توسعه عدالت اجتماعی است.
مدیرعامل شرکت گاز کردستان ادامه داد: دولت تدبیر و امید با نگاه اقتصادی به گازرسانی به روستاها و حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی از همان روزهای آغاز به کار دستورهای لازم در رابطه با گازرسانی به روستاها را صادر و در این زمینه کارنامه موفقی از خود به یادگار گذاشته است.
فعله گری گازرسانی به روستاهای استان کردستان را دارای اهمیت ویژه‌ای دانست و یادآور شد: جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها را می‌توان نخستین دستاورد گازرسانی به روستاها، به ویژه در مناطق محروم، به شمار آورد.
وی در مورد وضعیت سوخت در چند سال گذشته بخصوص در مناطق مرزی، بیان کرد: در گذشته نه چندان دور روستاییان در بسیاری از مناطق استان به دلیل فقدان سوخت مناسب، ناگزیر به قطع درختان و تبدیل آنها به هیزم بودند و یکی از مواردی که در گازرسانی روستایی مورد توجه دوستداران محیط زیست قرار گرفته این است که با انجام عملیات گازرسانی، روستاییان از هیزم بی نیاز می‌شوند و جنگل‌ها و منابع طبیعی آسیب کمتری را متحمل می‌شوند.