خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

AFC الهلال را از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشت

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 02 مهر 1399 - 22:06
دیدار الهلال عربستان برابر الشباب امارات به خاطر حاضر نشدن تیم عربستانی در میدان لغو شد و AFC تصمیم گرفت که مدافع عنوان قهرمانی را از جام کنار بگذارد.
الهلال،بازي،تيم،الشباب،لغو

دیدار الهلال عربستان برابر الشباب امارات به خاطر حاضر نشدن تیم عربستانی در میدان لغو شد و AFC تصمیم گرفت که مدافع عنوان قهرمانی را از جام کنار بگذارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپورت، الهلال قرار بود در دیدار برابر الشباب امارات به میدان برود اما کمبود بازیکن این تیم به خاطر ویروس کرونا باعث شد تا این بازی لغو شود.
با وجود آنکه الهلال با ۱۱ بازیکن حتی در ورزشگاه محل بازی حاضر شد اما داور این بازی را به خاطر کمبود بازیکنان الهلال لغو کرد تا نه تنها تیم الشباب پیروز شود بلکه به کلی الهلال از جام کنار گذاشته شود.
AFC نه تنها الهلال را بازنده این دیدار اعلام کرد بلکه این تیم را به کلی از رقابت ها کنار گذاشت تا مدافع عنوان قهرمانی نتواند در ادامه بازی ها شرکت کند.
با این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا باید منتظر انتقاد تند عربستانی ها و مدیران این باشگاه باشیم.
انتهای پیام