خانواده شهید ابراهیم هادی به تماشای تئاتر نشستند
نمایش «کجایی ابراهیم» به نویسندگی و کارگردانی لیلی عاج، شب گذشته با حضور خانواده شهید هادی افتتاح شد.

به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در مراسمی که شامگاه گذشته در تماشاخانه سرو برگزار شد، نمایش «کجایی ابراهیم» با حضور خانواده و خواهران شهید ابراهیم هادی و حمید نیلی مدیر عامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس افتتاح شد و این نمایش رسماً اجرای عمومی خود را آغاز کرد.
در مراسم افتتاحیه این نمایش، خواهر شهید ابراهیم هادی طی سخنانی گفت: این نمایش بسیار تاثیرگذار بود و مرا به حالوهوای کانال کمیل و رشادتهای رزمندگان در ایام دفاع مقدس برد.
به نظرم این قبیل نمایشها میبایست نسل جوان ما را با رشادتها و حماسههای شگرف رزمندگان و ایثارگران و شهدای جنگ تحمیلی آشنا سازد.
وی افزود: نسل امروز ما بسیار محتاج پیام شهداست.
من از کارگردان، نویسنده، عوامل و دستاندرکاران این نمایش اثربخش صمیمانه سپاسگزاری میکنم و امیدوارم شفاعت شهدا شامل حال ما و دستگیر همه ما شود.
نمایش «کجایی ابراهیم» از اول مهرماه تا نهم آبانماه از ساعت ۱۹ در تماشاخانه سرو میزبان علاقهمندان خواهد بود.
انتهای پیام/