خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبلغ عوارض مسیر «محمدیه و مهرگان» در استان قزوین کاهش یافت

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مهر 1399 - 09:59
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: با اجرای روش پیمایشی، خودروهای شخصی و عمومی با عبور از ایستگاه محمدیه ۴۰۰ تومان و عبور از آبیک ۸۰۰ تومان به‌عنوان عوارضی پرداخت خواهند کرد.
ايستگاه،عبور،تومان،قزوين،عمومي

ایسنا/قزوین مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: با اجرای روش پیمایشی، خودروهای شخصی و عمومی با عبور از ایستگاه محمدیه ۴۰۰ تومان و عبور از آبیک ۸۰۰ تومان به‌عنوان عوارضی پرداخت خواهند کرد.
ابراهیم مبارک قدم با اشاره به عوارض پیمایشی آزادراه‌ها، تصریح کرد: مسافت قزوین تا کرج ۹۸ کیلومتر است که مقرر شد عوارضی این فاصله برای خودروهای شخصی و عمومی به‌صورت پیمایشی محاسبه شود.
وی افزود: تا اواسط تیرماه به دلیل عدم تکمیل تجهیزات فنی، برای خودروها با پلاک‌های حمل‌ونقل عمومی تخفیف دویست‌تومانی در نظر گرفته شد که در حال حاضر با نصب تجهیزات و کسب مجوزهای لازم روش جدید اجرا می‌شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین؛ مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین یادآور شد: در این روش سه ایستگاه در نظر گرفته‌شده است، در ایستگاه اول با عبور از محمدیه هزینه ۴۰۰ تومان، در ایستگاه دوم با عبور از آبیک هزینه ۸۰۰ تومان و در ایستگاه سوم با عبور از کیلومتر ۱۷ از مبدأ کرج ۱۲۰۰ تومان به‌عنوان عوارض اعمال می‌شود.
انتهای پیام