الحاق 188 فروند پهپاد و بالگرد به نیروی دریایی سپاه / رونمایی از 3 پهپاد برای نخستین بار + ویژگیها
گروه استانها ـ 188 فروند پهپاد و بالگرد به نیروی دریایی سپاه با حضور سرلشکر سلامی الحاق شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در این مراسم با بیان اینکه فیلمبرداری و عکاسی در حوزه رزمی برای انهدام اهداف ثابت و متحرک دریایی، از قابلیتهای این پهپادهاست، گفت: با الحاق این پهپادها تمام ماموریتهای نیروی دریایی سپاه، زیرپوشش پهپادهای بومی ایرانی قرار میگیرد.
رصد و پایش همه تحرکات دریایی هم با این پهپادها رهگیری میشود.
سردار علیرضا تنگسیری با بیان اینکه پهپادهای الحاق شده کاملا بومی و به دست متخصصان سازمان صنایع هوایی ایران ساخته شده است، افزود: سه فروند از این پهپاد برای نخستین بار رونمایی شده و قابلیت انجام ماموریت از روی شناور برای اهداف مورد نظر دارد.
وی با بیان اینکه این پهپادها شامل پهپاد عمود پرواز سپهر، شهاب 2 و عمود پرواز هدهد چهار است، تصریح کرد: پهپاد مهاجر شش نیز با دقت بالا در دریا و ساحل، از دیگر پهپادهای است که صبح امروز به نیروی دریایی سپاه ملحق شد.
سردار تنگسیری با بیان اینکه این پهپاد با شعاع پرواز بیش از 200 کیلومتر، توانایی حمل 4 موشک و انجام ماموریت در همه شرایط آب و هوایی دارد، گفت: دو فروند بالگرد آب نشین و 4 فروند بالگرد با ظرفیتهای رزمی و حمل موشک هم امروز به نیروی دریایی سپاه پاسداران ملحق شد.
انتهای پیام/ش