خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم ۲۴ درصدی ایران در اکتشافات نفت و گاز در جهان

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 02 مهر 1399 - 07:46
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: از مجموع ۲۰ میلیارد بشکه نفت خام قابل استصحال در کشور نزدیک ۵ میلیارد آن را ما به خود اختصاص دادیم.
نفت،اكتشاف،جهان،معادل،كشف،ملي،بشكه،ميلادي

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سید صالح هندی مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،در سال ۲۰۱۹ مدیریت شرکت اکتشاف ملی نفت توانست در تمامی شرکت‌ها ملی و بین المللی که در صنت نفت فعال هستند رتبه نخست را در جهان بدست آورد.
او ادامه داد: ما باتمام کشور‌ها مانند روسیه، چین، انگلیس، آمریکا و تمام افرادی که ادعای دارا بودن تکنولوژی و توان مالی بالا در جهان را دارند به رقابتی نابرابر پرداختیم اما به داوری منابع بین المللی رتبه نخست را از نظر حجم نفت و گاز کشف شده در جهان بدست آوردیم
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران اضافه کرد: از مجموع نزدیک به ۲۰ میلیارد بشکه نفت خام قابل استصحال در جهان نزدیک به ۵ میلیارد بشگه آن به ایران تعلق دارد.
هندی افزود: در کل دنیا برای اکتشاف ۲۰ میلیارد بشگه نفت ۶۰۰ چاه حفر شده و ما توانستیم با حفر تنها ۴ چاه ۵ میلیارد بشگه نفت را که ۲۵ درصد کل نفت اکتشاف شده جهان است را استخراج کنیم.
او بیان کرد:این رقم معادل ۲۴ درصد از مجموع حجم هیدروکربنی کشف شده دنیا در سال ۲۰۱۹ میلادی است.
بیشتر بخوانید
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران افزود:کشف میدان ارم با ذخیره قابل برداشت معادل ۷ .۲میلیارد بشکه معادل ۱۳ درصد از کل گاز کشف شده و میدان نام آوران با ذخیره قابل برداشت ۲.۲ میلیارد بشکه معادل ۱۰، ۵ درصد از کل نفت کشف شده در جهان را در سال ۲۰۱۹ میلادی به خود اختصاص داده اند.
او افزود: میزان اکتشافات جهانی در سال ۲۰۱۹ میلادی معادل ۲۱.۲ میلیارد بشکه قابل برداشت بوده که این میزان دو برابر سال ۲۰۱۸ و بیشترین مقدار بعد از سال ۲۰۱۵ میلادی بوده است.
هندی تصریح کرد:کرونا پروژه‌های جاری اکتشاف نفت را به مخصوص پروژ‌های لرزه نگاری را با کندی رو به رو کرده است، ولی خوشبختانه هیچکدام از پروژه ها متوقف نشده است.
انتهای پیام/