مطالبهگری مردم زمینه فساد در مدیران را از بین میبرد/تغییر دبیران ستاد امر به معروف ۲۵ استان
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور معتقد است که مطالبهگری مردم در تمامی امور جامعه زمینه خلاف و فساد در بین مدیران را از بین میبرد.

ایسنا/سمنان جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور معتقد است که مطالبهگری مردم در تمامی امور جامعه زمینه خلاف و فساد در بین مدیران را از بین میبرد.
حجت الاسلام میرزایی اول مهرماه در آیین تودیع و معارفه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان که با حضور آیتالله شاهچراغی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، خجسته پور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان در دفتر امام جمعه سمنان برگزار شد اظهار کرد:
وی با بیان اینکه این ستاد در سال ۱۳۷۲ تشکیل و در استان ها نیز به متناظر ستاد کشوری، ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ها تشکیل شد افزود: همانطور که مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتند، این ستاد باید ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر باشد.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اهمیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: باید خروجی و اثر خارجی و ملموس مصوبات و اقدامات ستاد امر به معروف و نهی از منکر، در متن جامعه مشهود باشد.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر، همچون نماز واجب است افزود: باید زمینه و بستر را بهگونهای برای این فریضتین فراهم کنیم تا مردم بتوانند به راحتی این فریضه واجب را در جامعه انجام دهند.
میرزایی با بیان اینکه ما در قبال مردم و اینکه بتوانند به راحتی نسبت به امر به معروف و نهی از منکر اقدام کنند، مسئول هستیم اضافه کرد: ستاد امر معروف و نهی از منکر، ستادی فرهنگ ساز بوده و وظیفه ستاد برخورد های قهری وانتظامی نیست.
وی با اشاره به گسترده بودن جامعه هدف این ستاد گفت: البته وظیفه پیشگیری از بروز منکرات در جامعه تنها بر عهده ستاد امر بهمعروف و نهی از منکر نیست و نیاز است تا این ستاد وظیفه فرهنگ سازی خود و سایر دستگاه های مرتبط نیز وظایف اجرایی خود را در این حوزه به انجام رسانند.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور از امر به معرف و نهی از منکر مسوولین به عنوان مهمترین حوزه کاری فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر، نام برد و تصریح کرد: مردم باید بتوانند مسئولین را به معروف امر و دعوت کرده و آنها را از منکر نهی کنند تا از بروز فساد جلوگیری شود.
میرزایی ادامه داد: اگر بتوانیم به صورت مطلوب و موثر، امر به معروف و نهی از منکر را تعریف و تبیین کنیم، امر به معروف و نهی از منکر نوترین، بهترین، شیرین ترین و کارساز ترین نوع نظارت اجتماعی در جامعه خواهد بود.
وی افزود: اگر مردم در تمامی امورات جامعه ،مطالبه گر، مسئولیت پذیر و حساس باشند، هیچ مدیری جرات اقدام به امر خلاف و فساد را نخواهد داشت.
این مدیر مسوول رونق پیدا کردن مساله مطالبه گری مردم از مسئولین را در جامعه امری ضروری خواند و اظهار کرد: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر اقدامی مطلوب و موثر و پشتوانه امور در این حوزه است.
وی از برنامه این ستاد برای تغییر در بدنه مدیریتی این ستاد خبر داد و گفت: در ۲۵ استان کشور دبیران جدید به منظور پیشرفت و بهبود امور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و استفاده از نیروهای جهادی و انقلابی و پای کار، تغییر پیدا کردند.
میرزایی اظهارامیدواری کرد: در استان سمنان که بافت مردمی و مذهبیتری در مقایسه با بسیاری از شهرهای کشور دارد، الگو سازی مطلوبی صورت گیرد تا این استان به عنوان یک الگوی ملی برای تمام کشور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر معرفی شود.
انتهای پیام