خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمون نظام مهندسی ۳ و ۴ مهر برگزار می‌شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 01 مهر 1399 - 14:41
رییس اداره راه و شهرسازی کاشان گفت: آزمون نظام مهندسی برای ورود به حرفه مهندسان و کاردان‌های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت معماران تجربی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۳ و ۴ مهرماه در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.
آزمون،تأسيسات،صلاحيت،شهرسازي،عمران،معماري،برگزار،مكانيكي

ایسنا/اصفهان رییس اداره راه و شهرسازی کاشان گفت: آزمون نظام مهندسی برای ورود به حرفه مهندسان و کاردان‌های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت معماران تجربی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۳ و ۴ مهرماه در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.
مجتبی آراسته در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: آزمون نظام مهندسی در رشته‌های عمران، معماری، تأسیسات برقی و مکانیکی، شهرسازی،‌ نقشه‌برداری و ترافیک در دو نوبت صبح و عصر با حضور بیش از یکهزار داوطلب، هم‌زمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.
وی افزود: با توجه به شرایط شیوع کرونا و ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده داوطلبان از ماسک سه لایه معمولی در کل فرآیند آزمون اجباری است و توصیه می‌شود زیرانداز یا محافظ مناسب برای قرار دادن کتاب و جزوه‌ها بر روی آن به همراه داشته باشند.
رییس اداره راه و شهرسازی کاشان، تصریح کرد: با توجه به نقش مؤثر مهندسان، کاردان‌های فنی و معماران تجربی در صنعت ساختمان، آزمون‌ نظام‌مهندسی به منظور ارزیابی توان علمی و حرفه‌ای آن‌ها توسط دفتر مقررات ملی ساختمان وزارت راه و شهرسازی تهیه و اجرا می‌شود.
آراسته در مورد شیوه اجرای این آزمون، گفت: آزمون نظام‌مهندسی یک آزمون جزوه باز است که معمولاً هر سال در دو نوبت برگزار می‌شود.
این آزمون محدودیت و حدنصابی برای تعداد یا نمره قبولی ندارد و شرط قبولی آن کسب ۵۰ درصد نمره است که سؤال‌ها به ‌صورت تستی بوده و نمره منفی هم دارد.
وی در مورد رشته‌های خاص آزمون نظام مهندسی گفت: این آزمون برای رشته‌های هفت‌گانه مربوط به ساختمان‌سازی و شهرسازی است که در هفت رشته و ۱۳ صلاحیت برگزار می‌شود که بعضی رشته‌ها در سه صلاحیت و برخی در یک صلاحیت برگزار می‌شود.
رییس اداره راه و شهرسازی کاشان، افزود: رشته‌ عمران دارای سه صلاحیت عمران اجرا، عمران نظارت و عمران محاسبات، رشته‌ معماری دارای صلاحیت‌های معماری نظارت، معماری اجرا و معماری طراحی و رشته تأسیسات مکانیکی نیز دارای دو صلاحیت تأسیسات مکانیکی نظارت و تأسیسات مکانیکی طراحی است.
آراسته خاطرنشان کرد: رشته تأسیسات برقی با صلاحیت‌های تأسیسات برقی نظارت و تأسیسات برقی طراحی با رشته‌های شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک دارای یک صلاحیت هستند.
انتهای پیام