خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک مدیر خوزستانی به یک سال انفصال از خدمت محکوم شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 01 مهر 1399 - 08:38
اهواز- رئیس‌کل دادگستری خوزستان گفت: یکی از مدیران بانک‌های استان به دلیل اجرا نکردن مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان، به انفصال یک سال از خدمت محکوم شد.
ستاد،مقاومتي،اقتصاد،مصوبات،دادگستري،اجراي،استان

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین صادق مرادی در خصوص این خبر اظهار کرد: در راستای سیاست‌های قوه قضائیه مبنی بر حمایت از سرمایه‌گذاران مشروع، تولیدکنندگان و فراهم‌سازی زمینه مناسب برای ایجاد اشتغال و رونق تولید، ستاد اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان به منظور رفع موانع در راستای ترویج رونق تولید و ایجاد اشتغال، تشکیل و راه‌اندازی شد که مصوبات این ستاد ضمانت قانونی دارد و همه ادارات، سازمان‌ها و مدیران مکلف به اجرای مصوبات این ستاد هستند.
وی افزود: یکی از مدیران بانک‌های استان به رغم ابلاغ مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان و تذکر حضوری، از اجرای مصوبه این ستاد ممانعت کرده است که در این خصوص با اعلام جرم از سوی دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی و صدور کیفرخواست در شعبه دادگاه بدوی، این مدیر خاطی به یک سال انفصال از خدمت محکوم شد.
مرادی در پایان از همه ادارات و سازمان‌ها در همراهی و همکاری با ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و همچنین مدیرانی که اجرای قانون را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند، تقدیر کرد و گفت: مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان برای همگان لازم الاجراست و قانون‌گذار برای تخطی از مصوبات این ستاد انفصال از خدمت در نظر گرفته و در صورت هر گونه تخلف و جرم، دستگاه قضائی استان قاطعانه ورود و اجرای قانون خواهد کرد.