خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرایط رونی کلمن بعد از ۱۳ عمل جراحی

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 01 مهر 1399 - 04:02
رونی کلمن با وجود انجام عمل جراحی مختلف در مدت اخیر، همچنان به دلیل علاقه و اشتیاقش به بدنسازی، تمریناتش را ادامه می دهد.
كلمن،عنوان،مداوم،بازنشستگي،جراحي

به گزارش مشرق، به نقل از سایت fitness volt، ممکن است رونی کلمن دیگر آن هیولای قبل نباشد که در زمان اوج دوران ورزشی‌اش 8 بار به عنوان قهرمان مسترالمپیا مطرح شد، اما به نظر نمی رسد او اشتیاق به وزنه زدن را از دست داده باشد.
کلمن علیرغم جراحی های متعدد و ترس ها و توصیه های پزشکی پس از بازنشستگی، همچنان کلیپ هایی از جلسات آموزشی مداوم خود را به اشتراک می گذارد.
کلمن علاوه بر جلسات اندک بدنسازی، هم‌چنان مشغول کارهای تجاری‌اش است.
او سه ماه پیش نیز در مصاحبه‌ای که با جو روگان و سایت fitness volt داشت اعلام کرد که بعد از بازنشستگی ۱۳ عمل جراحی مختلف روی قسمت های کمر، لگن و گردن انجام داده است.
او با اعلام اینکه به صورت مداوم درد می‌کشد عنوان کرد، به خاطر چیزی که دوست دارد این دردها و شرایط را تحمل می کند.
او عنوان کرده بود که به دنبال استفاده از سلول های بنیادی در مرحله بعدی است چرا که هنوز در راه رفتن مشکل دارد و درد زیادی را متحمل می‌شود.