خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش بانوی پیر برای بازگرداندن موراتا

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 18:51
باشگاه یوونتوس در تلاش است تا مهاجم پیشین خود را به جمع راه‌راه پوشان تورین بازگرداند.
يوونتوس،باشگاه،مهاجم،موراتا،مديران،آلوارو،تابستاني،اسپانيايي

به گزارش سرویس بورس مشرق، جان‌لوکا دی‌مارتزیو، خبرنگار ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت ایتالیا» خبر داد باشگاه یوونتوس برای بازگرداندن آلوارو موراتا به جمع راه‌راه پوشان تورین در حال مذاکره با مدیر برنامه‌ای این بازیکن و مدیران باشگاه اتلتیکومادرید است.
یوونتوسی‌ها امیدوار هستند پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی جاری، این مهاجم اسپانیایی که بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در عضویت باشگاه یوونتوس بود را برای بازگشت به این تیم ایتالیایی متقاعد کنند.
بیشتر بخوانید: شروع طوفانی پیرلو با یوونتوس در سری A
در پی جدایی گونسالو ایگواین آرژانتینی از یووه، مدیران این باشگاه در بازار نقل‌وانتقالات تابستانی به دنبال جذب یک مهاجم هستند و از نام‌هایی همچون لوئیس سوارس، ادینسون کاوانی و آلوارو موراتا به‌عنوان گزینه‌های مدنظر آنها جهت تقویت خط حمله بانوی پیر نام برده شده است.
با این وجود یوونتوس کار سختی برای عقد قرارداد با این مهاجم اسپانیایی دارد چرا که دیه‌گو سیمئونه و مدیران باشگاه اتلتیکومادرید نسبت به حفظ موراتا مصمم هستند، مهاجمی که فصل گذشته در ۴۴ بازی آمار ۱۶ گل زده را از خود برجای گذاشت.
مهاجم پیشین تیم‌های رئال مادرید و چلسی بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در یوونتوس عضویت داشت و در ۹۳ بازی ۲۷ گل به ثمر رساند و همین درخشش باعث شد تا رئال مادرید با فعال کردن بند ۳۰ میلیون یورویی بازخرید این بازیکن، او را در تابستان ۲۰۱۶ به سانتیاگوبرنابئو بازگرداند.