خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت روزانه یک میلیون تست کرونا در آمریکا

فارس | دانش و فناوری | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 15:34
آمریکا طی یک روز بیش از یک میلیون مورد آزمایش ویروس کرونا انجام داده و به این ترتیب رکورد انجام تست روزانه کرونا را به ثبت رساند.
كرونا،ويروس،آزمايش،تست

آمریکا طی یک روز بیش از یک میلیون مورد آزمایش ویروس کرونا انجام داده و به این ترتیب رکورد انجام تست روزانه کرونا را به ثبت رساند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، طبق اطلاعات ثبت شده از پروژه رهگیری ویروس کرونا، آمریکا روز شنبه ۱ میلیون و ۶۱ هزار و ۴۱۱ مورد آزمایش ویروس کرونا انجام داده و به این ترتیب رکورد انجام تست روزانه کرونا را به ثبت رساند.
ایالات متحده در حالی با بیش از یک میلیون آزمایش ویروس کرونا در روز رکورددار است که به گفته کارشناسان مختلف این کشور روزانه به ۶ میلیون تا ۱۰ میلیون مورد تست نیاز دارد تا بتواند شیوع بیماری کووید ۱۹ را کنترل کند.
ایالات متحده به طور متوسط ​​روزانه ۶۵۰ هزار نفر را در هفته منتهی به ۱۳ سپتامبر آزمایش کرده است؛ از زمان ابتلا به بیماری همه گیر، کمبودهای آزمایشی مانع تلاش برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا شده است.
آمارها نشان می‌دهد که شمار مبتلایان روزانه در این کشور طی هفته‌های گذشته بین ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر بوده، اما دو ماه قبل این رقم بین ۵۰ تا ۸۰ هزار نفر بود.
انتهای پیام/