خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکمرانی نفت و گاز باید بازنگری شود

فارس | سیاسی | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 12:51
مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس جزئیات نهمین جلسه شورای هماهنگی هیأت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌ها درباره حکمرانی نفت و گاز را تشریح کرد.
مجلس،كميسيون،انرژي،حوزه،جلسه،نفت،حكمراني،گاز،رئيس،رؤساي

مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس جزئیات نهمین جلسه شورای هماهنگی هیأت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌ها درباره حکمرانی نفت و گاز را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، بابک نگاهداری مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات نهمین جلسه شورای هماهنگی هیأت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس که صبح امروز (دوشنبه ۳۱ شهریور) از ساعت ۶ تا ۸ در کمیسیون تلفیق برگزار شد، گفت: در این جلسه اولویت های پیشنهادی کمیسیون انرژی مورد بحث و تبادل نظر اعضای جلسه قرار گرفت.
وی در توضیح اولویت‌های کمیسیون انرژی، از طرح و بررسی موضوعات تقنینی و نظارتی مرتبط با حوزه خام فروشی، توسعه و تکمیل زنجیره ارزش، اصلاح الگوی مصرف و بهینه‌سازی مصرف انرژی، تولید و طرح‌های توسعه ای عرضه انرژی با ملاحظه بهره‌وری، توسعه فناوری‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای نوپا، حکمرانی، اصلاح ساختار و مدیریت دارایی‌ها و دیپلماسی انرژی و امور بین‌المل در این نشست خبر داد.
نگاهداری ادامه داد: رئیس مجلس در این جلسه با اشاره به اینکه در موضوع حکمرانی در حوزه نفت و گاز هنوز تعیین تکلیف درست و کامل صورت نگرفته، تاکید کرد که مجموع ذخایر نفت و گاز ما ، حدود ۱۹.۵ درصد منابع شناخته شده دنیاست.
همچنین قالیباف تاکید کرد که اگر در همه شئون زندگی و اداره کشور اگر دقت کنیم، ردپای نفت را می‌بینیم و «نفت‌آلودگی» در همه حوزه ها مشهود است.
مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس، تاکید کرد: رییس مجلس از کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش های مجلس خواست که به موضوع حکمرانی نفت و گاز به عنوان یک پیشران اصلی در کشور به صورت ویژه و همه‌جانبه بپردازند.
گفتنی است؛ جلسات مشترک هیأت رئیسه و رؤسای کمیسیون ها با هدف رسیدن به برنامه راهبردی عملیاتی مجلس یازدهم و از طریق احصای اولویت‌های هر کمیسیون با نظر کمیسیون مربوطه، پیشنهادات مرکز پژوهش‌ها، نظرات دستگاه‌های اجرایی و مرتبط با موضوعات و نظر حاضران مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
انتهای پیام/