خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر علوم: 70 درصد از رشته‌های علمی کشورمان در حوزه‌های غیر علوم‌انسانی است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 11:44
گروه استان‌ها- معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه "70 درصد از رشته‌های علمی ما در حوزه‌های غیر علوم‌انسانی است" گفت: مهمترین وظیفه حوزه و دانشگاه کشف قابلیت‌ها و توانمندی‌های کشوری است.
علوم،حوزه،پژوهشگاه،دانشگاه،اسلامي،فناوري،علمي،وزارت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، غلامحسین رحیمی امروز در نخستین جلسه مجمع رؤسای پژوهشگاه های علوم انسانی-اسلامی که در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: پژوهشگاه های علوم اسلامی باید تدوین و چاپ مقالات بین المللی را در دستور خود قرار دهد.
وی افزود: به‌عنوان وزارت علوم از پژوهشگاه معارف اسلامی و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که بیشترین ارتباطات را با وزارت علوم دارند توقع داریم، در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم زیرساخت ها به نوعی فراهم است و این نقطه می تواند شروع همکاری حوزه و دانشگاه از نظر علمی هم باشد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: باتوجه به موافقت وزیر علوم قرار شد بازدیدی از مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه ها و پارک علم و فناوری قم انجام شود که انصافاً توانمندی‌های واقعی در اینجا نهفته است؛ با تشکیل این مجمع، پشتوانه علمی - تحقیقاتی خوبی برای حوزه تشکیل خواهد شد.
رحیمی با اشاره به رسالت حوزه و دانشگاه عنوان کرد: مهمترین وظیفه حوزه و دانشگاه کشف قابلیت ها و توانمندی های کشوری است، وگرنه در محدوده پژوهشگاه و دانشگاه ظرفیت ها محدود هستند.
وی با بیان اینکه "70 درصد از رشته‌های علمی ما در حوزه های غیرعلوم انسانی است" تصریح کرد: اگر نیاز باشد باید یکسری پژوهشکده‌های جدید را منحل می‌کنیم و تعدادی پژوهشکده مؤثر تأسیس شوند و این یک سرخطی را به ما می‌دهد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: بخش زیادی از امور تحقیقاتی که انجام می شود، جزو نیازهای علمی و تحقیقاتی بوده است و باید برای برخی از شاخه‌ها و دیسیبلیم‌های علمی، قالب‌ها را مشخص کنیم و در قوانین و اهداف برخی پژوهشکده ها باید تجدید نظر شود.
انتهای پیام/452/س