کشف ۳۰ کیلوگرم حشیش در تهران
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از کشف ۳۰ کیلو حشیش خبر داد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از کشف ۳۰ کیلو حشیش خبر داد.
به گزارش سرهنگ عبدالوهاب حسنوند گفت: ماموران معاونت عملیات ویژه این پلیس در پایش های اطلاعاتی به دست آوردند که فردی که در خرید و توزیع مواد مخدر فعالیت عمده ای دارد مقادیری مواد مخدر از مرزهای شرقی کشور خریده و در حال حرکت به سمت تهران است.
وی افزود: پس از تکمیل تحقیقات پلیسی، چند تیم از ماموران با هماهنگی مقام قضائی به محورهای مواصلاتی منتهی به شهر تهران اعزام شدند و پس از چندین ساعت زیر نظر گرفتن تردد خودروها در نهایت موفق شدند خودروی متهم را در اتوبان قم – تهران مشاهده کنند و تحت مراقبت قرار دهند.
حسنوند با بیان اینکه راننده خودرو به فرمان ایست پلیس توجهی نمی کرد و با سرعت بسیار بالایی در اتوبان در حال حرکت بود، گفت: ماموران موفق شدند در یک عملیات پلیسی خودروی متهم را متوقف کنند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در پایان اظهارکرد: در بازرسی انجام شده از این خودرو ۳۰ کیلو حشیش و ۱۰ کیلو تریاک کشف و متهم پس از بازجویی و تحقیقات تکمیلی روانه مراجع قضائی شد.
انتهای پیام