خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم امارات باابزار هنر/«مبارزه با اسرائیل تا آزادی کامل فلسطین»

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 10:59
تعدادی از هنرمندان عرب، کشور امارات را به دلیل عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تحریم کردند.
هنرمندان،سينما،بصري،هنرهاي،عرب،بيانيه،موسيقي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، تعداد زیادی از هنرمندان عرب بیانیه صادره از سوی کمپین فلسطینی تحریم فرهنگی (PACBI) را امضا کردند.
بر اساس این بیانیه، هنرمندان عرب در زمینه های مختلف اعلام کردند که کشور امارات را بعد از اقدام ابوظبی مبنی بر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تحریم می کنند.
در این بیانیه آمده است: ما هنرمندان در جهان عرب از جمله هنرمندان فلسطینی، با خلق آثار هنری، پایبندیمان را نسبت به آرمان فلسطین و تداوم مبارزه تا زمان آزادی فلسطین نشان می دهیم.
هنرمندان عرب اعلام کردند که در هیچ فعالیت هنری که امارات یا شرکت های حامی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در آن دخیل باشند شرکت نخواهند کرد.
پیش از این نیز تعداد دیگری از هنرمندان عرب، کشور امارات را تحریم کرده بودند.
از جمله کسانی که این بیانیه را امضا کرده اند می توان به اسامی زیر اشاره کرد:
می المصری (سینما)
هانی أبو أسعد (سینما)
محمد بکری (سینما)
رشید قریشی (هنرهای بصری)
سلیمان منصور (هنرهای بصری)
ریما ترزی (موسیقی)
نبیل عنانی (هنرهای بصری)
هانی زعرب (هنرهای بصری)
کامیلیا جبران (موسیقی)
أمل رمسیس (سینما)
صالح بکری (سینما)
عامر زهر (کمدین)
سامیة حلبی (هنرهای بصری)
سناء موسی (موسیقی)
می عودة (سینما)
رمزی أبو رضوان (موسیقی)