خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخدر نوظهور نداریم/ تغییر اسم شگرد قاچاقچیان برای فریب جوانان

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 31 شهریور 1399 - 10:49
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با تأکید بر اینکه مخدر نوظهور نداریم، تصریح کرد: قاچاقچیان اسامی مواد مخدر و روانگردان‌ها را تغییر می‌دهند تا جذابیت ایجاد شود.
مواد،مخدر،پليس،مبارزه،فريبنده،نوظهور،قاچاقچيان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مجید کریمی درباره ظهور و بروز مواد مخدر با نام‌های جدید اظهار داشت: ۸۳۰ عنوان NPS در دنیا شناخته شده است؛ این تعداد مواد با علائم مشخص و مشابه است؛ که غالباً با تغییر فرمول‌های ریزی جا به جا شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با تأکید بر اینکه مخدر نوظهور نداریم، تصریح کرد: قاچاقچیان اسامی مواد مخدر و روانگردان‌ها را تغییر می‌دهند تا جذابیت ایجاد شود و برای مخاطبانشان هر روز مواد مخدر را با یک نام فریبنده عرضه می‌کنند، اما اغلب این مواد روانگردان بوده و قدرت تخریبی بالایی دارند، اگرچه اسامی‌شان فریبنده است.
وی گفت: مخدرها اسامی‌شان با یکدیگر فرق دارد؛ روانگردان‌هایی هستند که فرمولشان یکی است و بر اساس نظریه‌های پزشکان، عمده مشخصه‌شان تخریب مغز به گونه‌ای است که غیرقابل جبران بوده و حتی بعد از درمان نیز قابل بازسازی نیست.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در پاسخ به دیگر پرسشی در خصوص آزمایشگاه‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: آزمایشگاه‌های این پلیس اظهارات جدید در خصوص مواد نوظهور را رصد کرده و مواد را مورد آزمایش قرار می‌دهد و اگر ماده جدیدی باشد حتماً و به موقع به مردم اطلاع‌رسانی می‌کند تا از آسیب آن در امان بمانند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه شناسایی و دستگیری سر شبکه‌های توزیع مواد مخدر از اولویت‌های پلیس است، تاکید کرد: به قاچاقچیان مواد مخدر در فضای مجازی و حقیقی اجازه جولان نمی‌دهیم و با تمام ظرفیت اقدامات مقابله‌ای را عملیاتی می‌کنیم.